9000-10000 TL Sistem Toplama

Bütçe
9000-10000 TL
Biraz daha açar mısınız hocam. Eksileri ve artıları ile birlikte. :) Ne bakımdan performanslı olur? :)

Biraz marka takıntım var hocam yalan yok. Ben şöyle bir şey düşündüm sizlerin de naçizhane fikrini almak isterim. SSD olarak M.2 düşünüyorum. Anakart olarak M boylar değil de ATX boylar alsam bir şey fark eder mi? Bir de nedir bu XT?
Şimdi 10k bütçeyle en fazla 2060S- 2070 li sistem toplayabilirsiniz. Dengeli olmalı açısından lakin AMD tarafında RX 5700XT almanız size daha fazla fps verecektir. Hemde fiyatı daha uygun diğer sistem bileşenlerine para kaydırabilirsiniz.

Şimdi 10K bütçeyle en fazla 2060S- 2070'li sistem toplayabilirsiniz. Dengeli olmalı açısından lakin AMD tarafında RX 5700XT almanız size daha fazla FPS verecektir. Hemde fiyatı daha uygun diğer sistem bileşenlerine para kaydırabilirsiniz.

Lütfen ek olarak Driver problemi risklerinden de bahsedin ayrıca Ray Tracing kullanamayacak olmasından da.
Not: NVIDIA fanı değilim şahsen RX 5700 XT kullanıyorum.

Şimdi 10K bütçeyle en fazla 2060S- 2070'li sistem toplayabilirsiniz. Dengeli olmalı açısından lakin AMD tarafında RX 5700XT almanız size daha fazla FPS verecektir. Hemde fiyatı daha uygun diğer sistem bileşenlerine para kaydırabilirsiniz.

En fazla derken?
8500TL bütçe ile RTX 2070 Super'li sistem toplayabiliyorsunuz İtopya'dan.
10K bütçe ile hayli hayli iyi bir sistem toplarsınız şayet attığım son sisteme bakabilirsiniz.

Memnun musunuz hocam kartınızdan? Biraz bahseder misiniz?

Sizin için topladığım iki sistemden biri tercih ederseniz gayet iyi olur eğer biraz daha görselliğe yatkın olsun diyorsanız Teknobiyotik'teki 10.000 TL'lik sistem sizin için en uygunudur ayrıca ekran kartında 3 fanı var.

Ama İncehesap'taki sistemi seçip kalan paranız ile kaliteli bir hava soğutma veya sıvı soğutma alabilirsiniz bu durumda seçim size kalmış (iki sistem arasında en fazla 3-4 FPS oynayacaktır, ama bu açığı size dediğim gibi kalan para ile alacağınız bir hava soğutma ile overclock yaparak giderebilirsiniz)

Dosya Ekleri

• dfg.PNG
    dfg.PNG
    18,8 KB · Görüntüleme: 42
  • fdö.PNG
    fdö.PNG
    28,8 KB · Görüntüleme: 43
@gleran 'ın attığı sistem çok iyi olmuş. Belki PSU High Power 600W 80+ Gold seçilebilir kaliteyi arttırmak için.

Ayrıca Sinerji güvenilirdir birçok kişiye oradan sistemler önerdik ve kötü geri dönüş yapan olmadı. Kargo şirketi UPS zaten kalitesi tartışılmaz.
İtopya'nın kargo şirketi hakkında bir bilginiz var mı hocam?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı