9060 XT'den 5060'a geçilir mi?

Yok hocam hiç üzülmeyin. Son bir saattir de Last of Us 2 oynuyorum resmen aşık oldum karta. Benim 5060 Ti'dan yüzde elli fazla performans gösterdi kart. Eğer bundan sonra yükseltmeye gidersem 9070 XT'ye geçerim herhalde. Bence kart çok çok iyi.

Vallahi bende 1 saattir oyundayım ama bir MFG etmez NVIDIA da MFG özelliği bence çok iyi.

Vallahi bende 1 saattir oyundayım ama bir MFG etmez NVIDIA da MFG özelliği bence çok iyi.
Doğru diyorsun hocam ama inan bana 1 2 saat oyna ondan sonra o bile gözünde kalmayacaktır inan bana tecrübeyle sabittir. Ben 8800 gt den veri Nvidia kullanıyorum ve AMD den bu performansı beklemiyordum. Bence o kadar para vermenize değmez.

Doğru diyorsun hocam ama inan bana 1 2 saat oyna ondan sonra o bile gözünde kalmayacaktır inan bana tecrübeyle sabittir. Ben 8800 GT'den veri NVIDIA kullanıyorum ve AMD'den bu performansı beklemiyordum. Bence o kadar para vermenize değmez.

Oooo siz bayağıdır kullanıyorsunuz ben Turbox 550 ile giriş yaptım onda sıkıntı yoktu Arc 750 geçtim soba gibiydi vallahi 90 derece gördüğümü hatırlıyorum 4060 geçtim 1 yıl kullandım 2K için yetmiyordu slutter oluyordu sonra satıp buna geçince biraz affalladım. Bundan devam ama iademi iptal ettim o kadar zahmete girdim vallahi hocam ne kadar teşekkür etsem az.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı