9900K RTX 2080 Ti sistem toplama

yilank

Kilopat
Yer
Londra
Daha fazla  
Meslek
Amele
Herkese merhaba. Bulundugum yerde soyle bir PC toplatmak istiyorum, sizce buna boyle bir para vermek mantikli mi ve dahi deger mi? Kasa resmi ektedir.
Saygilar.

- 2600 birim pesin fiyati ( 21000 TL yapiyor ancak sadece bilgi amacli veriyorum, birim fiyatindan dusunun. Burada asgari ucret 1130 birim. Yani asgari ucretin 2 katindan biraz fazla. Türk lirasina cevirdigimde 4500 TL gibi dusunun )
-Ilk 1 sene odemeksizin toplam 4 yilda faiziyle 4170 birim ( 7000 TL civari )
- Ilk 1 sene 2600 birim fiyati odersem baska ek bir sey odemeden de sahibi olabiliyorum.

case
Thermaltake V200 tempered glass RGB Edition Gaming case (Special offer)
Processor (CPU)
Intel® Core™ i9 eight Core Processor i9-9900K (3.6GHz) 16MB cache.
motherboard
ASUS® Prime Z390-P: ATX, LGA1151, USB 3.1, SATA 6gbs.
Memory (RAM)
32 GB Corsair Vengeance RGB Pro DDR4 3200MHz (2 X 16 GB)
Graphics card
11GB ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2080 Ti - HDMI, DP.
1st Storage Drive
3TB SATA-ııı 3.5" HDD, 6GB/s, 7200RPM, 64MB cache.
1st M.2 SSD Drive
512 GB Intel® 660P M.2 NVMe PCI-e SSD (upto 1500MB/sR | 1000MB/sW)
Intel Optane Memory
32 GB Intel® M10 Optane Memory - use wıth mechanıcal HDD.
Power Supply
Corsair 650W vs serıes™ vs-650 Power Supply.
Power cable
1 X 1 metre uk Power cable (kettle lead)
Processor cooling
Corsair H80I V2 Hydro series High performance CPU cooler.
thermal paste
Standard thermal paste for suffıcıent coolıng.
sound card
Onboard 6 Channel (5.1) High def Audio (as standard)
Wireless/Wired networking
10/100/1000 gıgabıt lan port (Wi-Fi not ıncluded)
USB/Thunderbolt options
Mın. 2 X USB 3.0 & 2 X USB 2.0 ports @ back panel + mın. 2 front ports.
operating System
No operatıng System requıred ( benim var )
Operating System language.
United kingdom - english language.
Windows Recovery Media.
No Recovery Media requıred.
Office software.
Free 30 day trial of Microsoft® Office® 365 (operating System required)
Anti-Virüs.
No Anti-Virüs software.
Browser.
Microsoft® Edge (Windows 10 only)
warranty
3 Year Platinum warranty (3 year collect & return, 3 year parts, 3 year labour)
ınsurance
Simplesurance purchase protection inc. Accidental damage & theft.
Delivery.
Standard ınsured delıvery to uk maınland (mon-frı)
Build time.
Standard build - approximately 12 to 14 working days.

Dosya Ekleri

• oyuncupc.jpg
    oyuncupc.jpg
    130,4 KB · Görüntüleme: 51
Evet yapilabiliyor. Ve dahi cok makbule gecer, cok sagolun. Umarim link acilir. ( ben sunda degisiklik yaptim, islemci vb. "VORTEX ULTRA PBA" )

Site baglantisi
"1500 Euro laptop konularınızı hatırlıyorum. Umarım troll değildir. Sıktı çünkü. "

Bu dediginizi hatirlamiyorum. Troll konu mu acmisim buraya !?
Sanirim baskasi ile karistirdiniz :)

Son düzenleme:
bireysel olabilir. genelde oyun ve web surfing :D

Su anda MSI GS70 6QE Laptopum var, WorldOf Warcraft - catalysm de bile en dusuk ayarlarda GPU ve CPU 80 - 85+ larda geziniyor.

Gördüğüm en saçma sitelerdendi ama ana iskelet böyle olabilir:
1583073976606.png

4K oyun için topluyorsanız 2080Ti altı almamanızı öneririm. 2K 144Hz tarzı karma kullanım bir monitör alacaksanız 2080S alsanız da yeterli olur. 4*8 RAM'e ihtiyacınız yok ama zaten alım gücünüz yüksek ise kasada da güzel görünür 4*8 RGB RAM'ler. Sıvı soğutma NZXT tercih ederdim ama yoktu seçeneklerde. Amaç bireysel ve oyun-içerik tüketimi-web vs. ise fazla fazla yeterli bir sistem. Arşiv vs. tutmuyor ve ihtiyacınız yok ise HDD almanıza gerek yok. 1TB NVMe ve 1TB SATA SSD işinizi görecektir.

Cok tesekkur ederim. Zaten amacim tavsiye almak, buradan baska yerler de var. 16gb RAM yeterli demek istemissiniz sanirim, sivi sogutma icin dediginize bakacagim ( hava sogutma tavsiye etmiyorunuz sanirim ). Arsiv icin 20 tb ya yakin harici HDD mevcut. Monitorum su anda 2k malesef.

Tekrarcok tesekkur ederim. Aklinizda baska tavsiyeler varsa onlari da alabilirim.

Saygilar.

Son düzenleme:
20TB toplam harici HDD'niz mi mevcut anlamadım :) Hava soğutma tavsiye ederim normalde ancak bu sistem için forum beni döver :) NZXT Kraken X52/62/72 dışında verdiysem de hatırlamıyorum AIO sıvı soğutma tavsiyesi. 9900K güzel bir işlemci ve all core 5GHz yaptığınızda güzel güç tüketir ve bu da ortaya ısı çıkarır. Sağlam bir sıvı soğutma daha iyi olacaktır. Görsel olarak da daha güzel görünen ışıklı mışıklı AIO sıvı soğutma daha tercih edilebilir seviyede bu tür high end bir sistem için. Monitörünüz 2K ise ve yenilemeyecekseniz 2080Ti almanıza gerek yok, 2080Super rahat rahat yeterli ve güçlü bir kart. 2*8 16GB RAM'in yetmediği bir oyun varsa da ben bilmiyorum.

evet, harici HDD dolu ev. Hatta WOW orjinal haric bedava serverlari harici HDD lere kurup oynuyorum. Oyun oynarken, ayni anda video izleyebiliyorum ( ya da muzik dinliyorum ve geceleri de torrent acik oluyor :D ). O yuzden RAM`i yuksek tutmak istedim. Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı