A101'de kırılan ürün için ne yapılmalı?

O markete 1-2 hafta gitmezsen unuturlar, ahlaken yanlış ama yapacak bir şey yok.
Ben parayı verip hiç gitmemeyi düşünüyordum ama parasını çalışanlardan kestiler ise üzülürüm ama bir çok kişi ürünlerin kırılmalara karşı sigortalı olduğunu söyledi yani kırılan ürünü geri gönderip parasını alabiliyorlarmış galiba yanlışım varsa düzeltin

Ben parayı verip hiç gitmemeyi düşünüyordum ama parasını çalışanlardan kestiler ise üzülürüm ama bir çok kişi ürünlerin kırılmalara karşı sigortalı olduğunu söyledi yani kırılan ürünü geri gönderip parasını alabiliyorlarmış galiba yanlışım varsa düzeltin
Çalışanlardan kesiliyor parasını versen iyi olur

Ben çalınırsa kesilir diye biliyorum kırılmayı sigorta karşılıyor diye biliyorum.
Çalınırsa da kesilmez, oradaki çalışan elli tane şeyle uğraşıyor bir de tek tek müşterileri mi gözetleyecek.

Sen de gidip söyle, böyle böyle diye. Bu kadar takma insanlık hali.

Ben parayı verip hiç gitmemeyi düşünüyordum ama parasını çalışanlardan kestiler ise üzülürüm ama birçok kişi ürünlerin kırılmalara karşı sigortalı olduğunu söyledi yani kırılan ürünü geri gönderip parasını alabiliyorlarmış galiba yanlışım varsa düzeltin.

Para çalışanlardan kesilmiyor, her markette bir açık parası var. Kırılan, patlayan, çalınan ürünler o açık parasından gidiyor. Ama açık parası da çok yüksek bir para değil. Eğer o limiti aştılarsa çalışanlardan kesiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı