A2 ehliyet için kullanılabilecek en hızlı motor nedir?

Abim ben biliyorum zaten merak etme. Hindistanda üretiliyor. Cbr500 de endonezyalı. Evet italyancıyım. Eskiden Ducati 848 sahibiydim ve mükemmel bir motordu. İtalyancıyımdan kastığım genel bir söylem. Bir italyan markası olarak da aprilianın yeri de ayrıdır bende. Sonuçta bunu hepimiz biliyoruz. Markalar artık düşük segment modellerini hep iş gücünün düşük olduğu yerlerde yaptırıyor.
He anladım. Her konuda CF kötüleyip önermeniz garip geldi de ondan dedim "abim".

He anladım. Her konuda CF kötüleyip önermeniz garip geldi de ondan dedim "abim".

39 yaşındayım. Mutemelen bir abinimdir(ha tabiki de öyle görmek zorunda falan değilsin) ne diyebilirim değil mi ? Bu forumda çoğunlukla gençler var. CF önermedim bak yazımı okumamışsın bile. Adam en hızlı A2 sınıfındaki motoru sormuş bende dedimki en hızlısı 450 sr. En kalitelisi mi dedim veya işte sen CF 450 al onu tavsiye ederim vs. En hızlısının o olduğunu ha en kalitelisi nedir diye sorarsan da o olmadığını yazmışsım tam olarak nerede önerdim bilmiyorum.

39 yaşındayım. Mutemelen bir abinimdir(ha tabiki de öyle görmek zorunda falan değilsin) ne diyebilirim değil mi ? Bu forumda çoğunlukla gençler var. CF önermedim bak yazımı okumamışsın bile. Adam en hızlı A2 sınıfındaki motoru sormuş bende dedimki en hızlısı 450 sr. En kalitelisi mi dedim veya işte sen CF 450 al onu tavsiye ederim vs. En hızlısının o olduğunu ha en kalitelisi nedir diye sorarsan da o olmadığını yazmışsım tam olarak nerede önerdim bilmiyorum.
Her konuda CF kötüleyip Aprilia önermeniz* olacaktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı