A6 6600K, R7 250 Oyunlarda Kasma Problemi

AMD.322

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,
Yaklaşık 2 hafta önce yeni bir sistem topladım. Sistemi topladığımdan beri gereksiz derecede az FPS alıyorum. Sisteminde R7 250 2GB MSI OC Edition GPU, A6 6600K 3.9 GHz CPU, 4 GB 1600 MHz RAM bulunmakta fakat bütün oyunlarda olması gerekenden daha az FPS alıyorum en basitinden CS:GO bile LOW ayarlarda 50FPS'nin üstüne çıkmıyor. Dual Graphics açık/kapalı her türlü denedim ama bir türlü düzeltemedim örneğin 800x600'de 25 fps veriyorsa 1920x1080 çözünürlüğünde de 25 fps veriyor en ufak bir değişiklik olmuyor. Bunun nedeni ne olabilir? Teşekkürler.

İşlemcide 1M Önbellek mevcut darboğaz yapma ihtimali nedir?
RAM 4 GB o mu az geliyor?

Halen bir çözüm bulamadım.

Bir sorun var, yoksa mümkün değil o kart o kadar düşük performans veremez. En basitinden format atın.
3 Kere format attım.RAM 12GB yapıcam olmazsa ilk ekran kartını garantiye göndericem bir problem yoksa anakart,işlemci göndermeyi planlıyorum

Yok mu koskoca sitede bir çözüm bilen? Neden oluyor olabilir? Darboğaz mı söz konusu?
@Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı