darknihilizmside
Centipat
Merhaba arkadaşlar. Ben telefonumu normal bir şekilde kullanıyordum sonra format atmam gerekti ve ses açma orta tuş kapatma tuşu kombinasyonuyla menüyü açıp telefonu sıfırladım. Sonra telefon önce Rusça açıldı. Sonra da bu hatayı aldım. Ayrıca sürekli bir şekilde yetkisiz eylemler algılandı bildirimini alıyorum. Telefona Root falan atmadım. Stock ROM nasıl indirip kuracağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
Ayrıca şimdi kontrol ettim root varmış telefonda. Root'u kaldırıp nasıl stock rom kurabilirim? Stock romu indirebileceğim bir yer önerir misiniz?Merhaba arkadaşlar. Ben telefonumu normal bir şekilde kullanıyordum sonra format atmam gerekti ve ses açma orta tuş kapatma tuşu kombinasyonuyla menüyü açıp telefonu sıfırladım. Sonra telefon önce Rusça açıldı. Sonra da bu hatayı aldım. Ayrıca sürekli bir şekilde yetkisiz eylemler algılandı bildirimini alıyorum. Telefona Root falan atmadım. Stock ROM nasıl indirip kuracağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar eğer stock rom yüklersem root'tan kurtulabilir miyim?Merhaba arkadaşlar. Ben telefonumu normal bir şekilde kullanıyordum sonra format atmam gerekti ve ses açma orta tuş kapatma tuşu kombinasyonuyla menüyü açıp telefonu sıfırladım. Sonra telefon önce Rusça açıldı. Sonra da bu hatayı aldım. Ayrıca sürekli bir şekilde yetkisiz eylemler algılandı bildirimini alıyorum. Telefona Root falan atmadım. Stock ROM nasıl indirip kuracağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
Ayrıca şimdi kontrol ettim root varmış telefonda. Root'u kaldırıp nasıl stock rom kurabilirim? Stock romu indirebileceğim bir yer önerir misiniz?
Son düzenleme: