Abartıldığı Gibi Bir Ekonomik Kriz Olmaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet, hiç böbürlenmedin gerçekten.

Ben de bu ukalalığı çözemiyorum zaten. Arkadaşım, madem sen zenginsin, onun durumu iyi, o zaman kim yaşıyor bu "ekonomik" krizi? Vah vah. Ceket yamasıymış, ne büyük şey benim başıma. Bir de ekşi ağzıyla yazmış ki ben küçümseneyim. Beyanını çok güzel tanımlamışsın, üç evetle uğurluyorum aşkım.
recep-dexer-erdo%C4%9Fan-%C4%B1n-u%C3%A7mas%C4%B1_671559.jpg

Konu troll, konu sahibi ayrı troll.

Siz iPhone 15 kullanan süper zengin Türk halkıyla alışveriş yapmaya devam edin, anne babanızın bu gelirinin kaynağı bakarsın seçimden sonra kesiliverir, altın varaklı evinize ekmek götüremez olursunuz.
Çok çirkin bir üslup. Bu kullanıcıyı ve yorumunu esefle kınıyorum. Kınamaktan başka bir şey de beyan etmiyorum. Ayrıca benim veya ailemin değil, Türkiye halkının durumu iyi. Kendim hakkında hiçbir bilgi paylaşmadım, paylaşmam da.

Konuyu siyasete ve cumhurbaşkanına çeken sizlersiniz. Ben siyasi bir konu açmadım, teşekkürler.

Evet, hiç böbürlenmedin gerçekten.

Ben de bu ukalalığı çözemiyorum zaten. Arkadaşım, madem sen zenginsin, onun durumu iyi, o zaman kim yaşıyor bu "ekonomik" krizi? Vah vah. Ceket yamasıymış, ne büyük şey benim başıma. Bir de ekşi ağzıyla yazmış ki ben küçümseneyim. Beyanını çok güzel tanımlamışsın, üç evetle uğurluyorum aşkım.
Ekonomik krizden anladığının tek şey herhalde açlık içinde insanların ölmesi. Kafeye gideriyoruz ama maaşımız yeni yattığında anca gidebiliyoruzdur. Bir restaurant da yemek yiyoruz ama oda aynı. Şuan kullandığım telefon oppo ax7 alalı 4 yıl oldu 2 yıldır ekranı kırık bir şekilde kullanıyorum etraftaki çoğu kişide böyle telefon alıyorlar ama yıllarca onunla devam ediyorlar.

Çok çirkin bir üslup. Bu kullanıcıyı ve yorumunu esefle kınıyorum. Kınamaktan başka bir şey de beyan etmiyorum. Ayrıca benim veya ailemin değil, Türkiye halkının durumu iyi. Kendim hakkında hiçbir bilgi paylaşmadım, paylaşmam da.

Evet ülke olarak uçuyoruz, masa biziz, tüm dünya da bizi kıskanıyor. Devammm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı