ABD Metrosunda bıçaklanarak öldürülen Ukraynalı Genç Kız

Makaleler
3
22 Ağustos tarihinde çalıştığı iş yerinden çıkan Ukraynalı göçmen Iryna Zarutska, metroda önüne oturduğu bir adam tarafından sebepsiz yere boynundan bıçaklanarak öldürüldü. Kızın hemen bıçaklanma anından sonra katiline bakarken ki surat ifadesi çok acı. Iryna Zarutska Rusya'nın Ukraynaya saldırmasından birkaç ay sonra ABD'ye giden bir göçmenmiş. Katili ise 14 suç kaydı olan bir suçluymuş. İnsanların tepkisizliği beni ayrı şaşırttı. Siyahiler sanki hiçbir şey olmamış gibi davranmışlar.

1757601557461.png

Kızın o an şoka girmesi, hiçbir şeyden haberi olmadan adama bakıp korkması, daha sonradan ne olduğunu anlayıp ellerini yüzüne kapatması ve yere kapaklanması. Tam bir kahredici senaryo.

Zaten 30 saniye içerisinde vücudundaki bütün kan yere boşalıyor. Tam videoyu izlemenizi pek önermem.

14 suç kaydı olan bir yaratığın elini kolunu sallayarak sokakta gezmesi Türkiye'ye özel değilmiş. Düşünün, tek suçunuz işten çıktıktan sonra evinize gitmek için metroya binmek.

Siyahlar beyazları, Beyazlar siyahları vuracak böylecede bir iç karışıklık çıkacağını düşünüyorum ABD'de.

14 suç kaydı olan bir yaratığın elini kolunu sallayarak sokakta gezmesi Türkiye'ye özel değilmiş. Düşünün, tek suçunuz işten çıktıktan sonra evinize gitmek için metroya binmek.
Katilin idam cezası aldığı konuşuluyor. Trump idam cezası almasını istemiş. İnşallah uygulanır.

Videoyu izlerken kahroldum resmen. Anlık saldırı ve kızın masumluğu çok üzüyor. Sen git savaştan kaç psikopat yaratığın teki bıçaklasın seni tüm hayatı bıçaklanmak için mi yaşadın.

Gerçekten kahroldum ya. Öyle böyle değil. Kızın o hayal kırıklığı, olayı fark etmeden önceki şaşkınlığı, fark ettikten sonra yüzünü eliyle kapatması. Neler düşünmüştür kim bilir, aklından kimler geçmiştir. Çok kötü. Lanet olsun ya, bunu yapan adamın acılar çekerek gebermesini temenni ediyorum.

Bir cinayet için idam veremezler sonuçta toplu katliam değilki.
Trump istediyse, bal gibi de verirler. Kurallar dahilinde verilebilir.

14 tane suç kaydı varmış. Suç makinası o yaratık. Kulaklıkları takılı, kendi halinde oturup telefonuyla uğraşan masum bir kızı vahşice öldüren bir kişinin bunu tekrarlamayacağının garantisi yoktur.

Trump istediyse, bal gibi de verirler. Kurallar dahilinde verilebilir.

14 tane suç kaydı varmış. Suç makinası o yaratık. Kulaklıkları takılı, kendi halinde oturup telefonuyla uğraşan masum bir kızı vahşice öldüren bir kişinin bunu tekrarlamayacağının garantisi yoktur.
Trump kafasına göre bişey yapamıyor eyalet mahkemesi izin verirse anca, ki izin vereceklerini sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı