Abim vefat etti

1638465082589.png


:(
 
Kalp krizinden abim ölmüş. Çok üzülüyorum, okulda bile kendimi ağlamaktan tutamadım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl üzgünlüğümü geçiririm? Oyun oyna demeyin lütfen oyunlarda abimin arkadaşları var ve abimi soruyorlar onlar sordukça ben abimi hatırlıyorum ve çok üzülüyorum.
Zaten okul stresi + aile baskısı bunlar çok etkiledi beni.
Mekanı cennet olsun.
Açıkçası kalp krizi yüzünden ölmek yerine bir savaşta veya dövüşte şehit olsaydı hepimizin yüzü ak olurdu. Çünkü şehitlik Allah (c.c) katında en yüksek mertebe. Ve şehitlere ölü denmez.
 
Dostum başın sağ olsun, sana ve aile bireylerine sabır diliyorum. Bu süreçte hiç bir şeyi içine atmanı tavsiye etmiyorum. Kendini tutma, sıkma, acını yakın olduğun insanlarla mutlaka paylaş ve emin ol ki o zaman kendini çok daha iyi hissedeceksin. Ben de babamı kaybettiğimde 16 yaşındaydım. Acımı seninle kıyaslamıyorum yanlış anlama, sadece empati yapabiliyorum bunu demek istiyorum. Hayat bir süreç yaşamak gibi ölmekte var bu gerçekliği ne kadar çabuk kabullenirsek bu yükten daha hızlı kurtuluruz. Umarım en kısa zamanda kendini toparlar eskisi gibi hissedersin kardeşim.
 

Geri
Yukarı