Abur cubur yiyerek alınan 5000+ kalori nasıl verilir?

Reis o kadar dert etme 1.84 boyum var 70 kiloyum 5000 kalori aldın diye de ölmezsin hem aldığın kalori miktarı sağlığın için sıkıntılı olabilir 1600-1800 yapsan daha iyi olabilir.
Sen de haklısın ama herkesin yağ oranı,testesteronu ve genetiği farklı ne olacağını bilemeyiz ama şuan ben araştırıyorum mükemmel diyet uygularsam böle bugün aldığım kalorilerin yağ ve su gibi etkilerini silebilirim ve ne kadar sürer ayrıca eskisi gibi olur muyum diye ben herşeyi tam yapmak istiyorum

Yaptığım şeyleri eksiksiz ve kusursuz yapma gibi bir takıntım var yaza göbekle dolaşmakta istemiyorum o yüzden gene bir korku var yani.

Reis sen benim dediklerimi yap biraz daha araştır fitness a falan da para verme o verdiğim hareketler sana yardımcı olacak imkanın varsa barfiks demiri ve dambıl al dediklerimi yap dediklerim e benzer beslen ben de yeni başladım diyete.

Reis sen benim dediklerimi yap biraz daha araştır fitness a falan da para verme o verdiğim hareketler sana yardımcı olacak imkanın varsa barfiks demiri ve dambıl al dediklerimi yap dediklerim e benzer beslen ben de yeni başladım diyete.
Ben 2 yıla yakın süredir yapıyorum ama definasyon ilk defa gerçekleştirdiğim bişey o yüzden korkuyorum

Sen de haklısın ama herkesin yağ oranı, testesteronu ve genetiği farklı ne olacağını bilemeyiz ama şu an ben araştırıyorum mükemmel diyet uygularsam böyle bugün aldığım kalorilerin yağ ve su gibi etkilerini silebilirim ve ne kadar sürer ayrıca eskisi gibi olur muyum diye ben her şeyi tam yapmak istiyorum.

Sen benim dediklerimi araştır sana saçma gelirse eyvallah ben sana yardımcı olmak istedim.

Ben 2 yıla yakın süredir yapıyorum ama definasyon ilk defa gerçekleştirdiğim bir şey o yüzden korkuyorum.

Reis sen o zaman devam et 5000 kalori aldın diye gebermezsin istikrarını bozma fiziğinden önce sağlığını düşün kalori miktarını azıcık arttır ve spor yapmaya devam et daha sağlıklı olacak senin. Bir de günlük su tüketimin fazla olsun 2-3 litreden aşağı düşürme bu metobolizmanı hızlandırak yağ yakımınıda hızlandıracak.

Sen benim dediklerimi araştır sana saçma gelirse eyvallah ben sana yardımcı olmak istedim.

Reis sen o zaman devam et 5000 kalori aldın diye gebermezsin istikrarını bozma fiziğinden önce sağlığını düşün kalori miktarını azıcık arttır ve spor yapmaya devam et daha sağlıklı olacak senin. Bir de günlük su tüketimin fazla olsun 2-3 litreden aşağı düşürme bu metobolizmanı hızlandırak yağ yakımınıda hızlandıracak.
İstikrarımı bozmiycam kral teşekkürler tavsiyeler için ve bunları toxic ve zorba yolla değilde düzgün izah ettiğin için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı