AC oyunları neden sıkıcı?

Çünkü aynı şeyi yapıp duruyorsun. Karakterler kıytırık olduğundan bağlanamıyorsun da, eninde sonunda da tüm oyundan kopuyorsun.

Mass Effect Legendary Edition oyna da gözün, gönlün oyun görsün.
419 TL
1626816493747.png
 
Benim gibi korsan dünyasını seviyorsanız. AC: Black Flag en iyi korsan temalı oyunlardan biridir. En son onu oynadım. Her yerini keşfetmiştim.
 
Loot oyunu olduğu için, adam öldür level atla loot topla, bunu onlarca kez yapman gerekiyor. Ana karakter normalde silik oluyor. Satın alan kitle karakterleri ve kurguyu önemsemediği için bu tarz şeyleri sevdiği için oyun her yıl on milyonlarca satıyor.
 
Neden hep keyifli başlayıp 10 saatin sonunda illallah ettiriyor bu oyunlar? Özellikle Origins, Odyssey, Valhalla üçlüsü. Üçünü de bitiremedim aşırı sıktı.
Hocam ben 1.5 haftadır aralıksız Odyssey oynuyorum çok çekti içine. Şu an 50. saate geldim ve haritadaki tüm soru işaretlerini açıp tamamlamaya çalışıyorum bir yandan da ana görevi yapıyorum. Hikayeli oyunları 5 dakika oynayamayan ben günde 8-9 saat Odyysey oynar oldum tavsiye ederim.
 
Neden hep keyifli başlayıp 10 saatin sonunda illallah ettiriyor bu oyunlar? Özellikle Origins, Odyssey, Valhalla üçlüsü. Üçünü de bitiremedim aşırı sıktı.

AC odyseey en sevdiğim AC oyunu. DLC'leri ile oynanışı ile çok zevkli 145 saatim vardı oyunda yeniden başladım. 3gündür aralıksız oynuyorum.
 
Ben Ezio üçlemesini oynadım ( sadece AC1 hariç) gayet güzel saran bir hikayesi var. Oyun dinamikleri ve mekanikleri dönemin oyununa göre gayet iyi. AC3 oyun severler tarafından çok sevilmese de ben çok seviyorum hikayesi falan gayet güzel (bence). Diger serileri oynayamadım sistem onları açtı.
 
Oynamak isteyebileceğim oyunlar ama bir süre sonra sıkıyor demek ki para vermeden veya internet kafeden oynayarak hevesi bastırıp bir köşeye bırakabilinir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı