AC Valhalla + Far Cry 6 82 TL

Geçen hafta yabancı bir YouTuber Ubisoft+'ın Game Pass'e geleceğini söylemişti. Eğer böyle bir şey gerçekleşirse aldıklarımız biraz acıtabilir canımızı.
Aman hocam oyunların bu fiyata tamamen bizim olması bence güzel.
Bunu almadan önce bilseydim iyi olurdu. :D
Hocam almadan önce sordunuz mu göremedim ama söylerdim. Sonradan DLC'yi alınca ekstra 20 TL daha pahalı oluyor maalesef.
@Nowitzer nick verir misin? Ekleyeyim.
Nowitzer Ubisoft nickim.
 
Geçen hafta yabancı bir YouTuber Ubisoft+'ın Game Pass'e geleceğini söylemişti. Eğer böyle bir şey gerçekleşirse aldıklarımız biraz acıtabilir canımızı.
Herkes için acıtmaz. Ben Game pass kullanmıyorum. Ek olarak Ubisoft+ gibi parayı seven bir firmanın Game pass'e geleceğini sanmam. Şirketin satılacağı doğru ama anca Microsoft alırsa gelir.
 
@Nowitzer sen Division 2 oynuyor musun aktif olarak? Oyuna başladığımda ilk baş sevmiştim, ama sonrasında sıkmıştı. Bu gelen DLC hakkında iyi yorumlar da var, kötü yorumlar da var. Sen ne dersin? Fresh start hak eder mi?
Arada bir Dark zone'a giriyoruz arkadaşlarla. RAID dışında çoğu şeyi bitirdiğim için çok girmiyorum.

DLC'yi ben beğendim şahsen, fena değil. Co-op oynayınca güzel oluyor. Görevlere giderken yoldaki aktiviteleri yapmak da iyi oluyor, güzel eşyalar çıkabiliyor. (Control pointlerin yanındaki yerleri alarak alarm seviyesini artırıyorsunuz mesela. Düşmanlar daha çok zorlarken daha iyi eşya çıkıyor.) Kısaca, oyunda level, yetenek ve eşya olarak takılmamak için DLC almak şart. Yoksa Dark Zone'da patates ediyorlar.

Bence tekrar başlayabilirsiniz. Hak ediyor diyebilirim.
 

Geri
Yukarı