Çok haklısın aslında. Ama gel gelelim ki yapmak zorundayız, nükleer silahlanma yapmadığımız taktirde üstümüze ufacık bir nükleer bomba atarak şehirlerimizi yok edebilecek ülkeler var. Saçma ama nükleer enerji güç göstergesi olmuş durumda. Zayıf görünmek istemiyoruz açıkçası. Ne kadar da karşı olsam da yapmak zorundayız. Nükleer enerji şart.Rahmetli Stephen Hawking Dünya 100 yıl içinde terk edilmesi gerekiyor derdi. Siz hala silahlanma hidrojen bombası peşindesiniz. Dünyayı yok etmeye bu kadar mı meraklı mısınız anlamadım?
Öyle düşünmüyorum ben, 1. Dünya Savaşı'nın enkazları daha kalkmamışken, 2. Dünya Savaşı başladı. Arka arkaya neredeyse. Ve bu 2. Dünya Savaşı'nda yaklaşık 70 milyon insan hayatını kaybetti. Yok etmek isteselerdi çoktan ederlerdi değil, öyle planlar yapılıyor ki 100 yıl 200 yıl sürecek kadar. Dünya savaşın eşiğinde.Bu devirde kimsenin kimseye öyle ben seni yok etmek istedim deyip yok edeceğini sanmıyorum. Zaten yok etmek isteseler çoktan ederlerdi.
Doğru çevre kirliliği yapıcak bir madde yok lakin bizim değil sadece elektrik bizim yarın öbür gün Ruslarla aramız bozulsa ?Ablam fizik okuyor, anlattığına göre yeni nesil santrallerin atıkları yok denilecek kadar azmış. Çok detaylı anlattı fakat pek hatırlamıyorum.
Eğer dediğin gibi esaslı bir savaş çıkarsa sonumuz Dune gezegenine benzer. H ıç bir ülkede daha uzayda kolonilesmeye başlamadan böyle bir riske giremez. Artık 1. 2. Dünya savaşı gibi savaş çıkmaz bu dünyada. Einstein'ın bir sözü var "3. Dünya savaşında neyle savasilir bilemem ama 4. Dünya savaşında taş ve sopa kullanılir".Öyle düşünmüyorum ben, 1. Dünya Savaşı'nın enkazları daha kalkmamışken, 2. Dünya Savaşı başladı. Arka arkaya neredeyse. Ve bu 2. Dünya Savaşı'nda yaklaşık 70 milyon insan hayatını kaybetti. Yok etmek isteselerdi çoktan ederlerdi değil, öyle planlar yapılıyor ki 100 yıl 200 yıl sürecek kadar. Dünya savaşın eşiğinde.
İnsanoğlundan her şey beklenir...Eğer dediğin gibi esaslı bir savaş çıkarsa sonumuz Dune gezegenine benzer. H ıç bir ülkede daha uzayda kolonilesmeye başlamadan böyle bir riske giremez. Artık 1. 2. Dünya savaşı gibi savaş çıkmaz bu dünyada. Einstein'ın bir sözü var "3. Dünya savaşında neyle savasilir bilemem ama 4. Dünya savaşında taş ve sopa kullanılir".
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.