Acemilikte CB650R alınca başıma bir şey gelir mi?

aibrhmckr

Kilopat
Elime bir fırsat geçti ve CB650R ya da CB650R'dan birini almak istiyorum. Bu fırsat bir daha geçmeyecek ve ben acemiyim, sadece ehliyetim var. Başlangıç motoru olarak kullansam çok mu imkansız? Bu fırsat elime bir daha geçmez çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Motorun sürati fazla, ağırlığı fazla. Hakimiyet için deneyim lazım yani.

2. viteste 120km/h a çıkan bir alet ile nasıl sürüş deneyimi kazanacaksın? 30 la giderken kafa üstü düşsen beyin travması geçirirsin, 120 ile kaza yapsan direkt showhabere çıkarsın.

Şaka bir yana, 600 küsürlük makine asla başlangıç motoru olmaz.

Atlamadan tamamını izlemeni öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elime bir fırsat geçti ve CB650R ya da CB650R'dan birini almak istiyorum. Bu fırsat bir daha geçmeyecek ve ben acemiyim, sadece ehliyetim var. Başlangıç motoru olarak kullansam çok mu imkansız? Bu fırsat elime bir daha geçmez çünkü.
Bence 125 cc sonrasında 250cc al hocam. Direkt 600 üstü bir motorla başlarsan çok büyük ihtimal ufak bir kaza da olsa kaza yapma ihtimalin var. Motorun boş ağırlı 200 kilo yakıtla birlikte 220 kilo olacak sende bineceksin 80de sen olsan 300 kilo olacak.

Sürerken kerosene açmayı unutma. Haberlere çıkarken havan olur. Şaka bir yana 125'lik süren arkadaşlarım 250'lik sürerken uçtuğunu hissediyor ve daha fazlasına gerek duymuyor. Sen direkt olarak o kadar güçlü bir motora geçersen hayatını riske atmaktan başka bir şey yapmamış olursun. Malum Türkiye de yaşıyoruz daha da dikkatli olmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı