Acer Nitro 16 AN16-41 laptop açılışta takılıyor

lovewithbazlama

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2018
Mesajlar
78
Acer Nitro 16 AN16-41 R9M3 modelini satın aldım. Ürün çok iyi hiçbir sıkıntı yok fakat ara ara laptopu açtığımda Acer yazısı geliyor sonrasında siyah ekranda takılıyor. Tuşundan kapatıp açınca açılıyor tekrar. Yazılımsal olabilir diye format atıp tekrar denedim fakat driver vs tekrar güncelledim bugün tekrardan aynı hata oluştu. Acaba driver güncellemesinden midir? Eğer ondansa hangi driverları güncellemem gereklidir. Cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim.
 
14 günü geçti mi hocam? Geçmediyse koşulsuz iade hakkınız var.
Geçti hocam geçmediği zaman aramıştım 14 gün geçerli değil iade olmaz dedi.

Hayır. Benim meselem Acer tarafından çözülmedi ve birçok kez servise gönderip donanım değişse de çözülmedi ben bu yüzden yurtdışına yazmıştım. Sizin işinizi de çözmeyecek SMS INFOCOMM öyle tahmin ediyorum. Öncelikle servise gönderip ürünü yeni alıp kullanamadığını ve onarım istemediğini bu yüzdende DOA raporu istediğini Acer teknik servisine söyle. Bunlar her ne kadar biz DOA raporu vermediğini söylese de böyle bir şey yok bana şikâyet üzerine zorla vermek zorunda kaldılar. Bunların bir diğer raporu vermeme bahanesi bilmem 6 ay içinde en az aynı parçadan 2 parça değişimi ve 2 sene içinde 4 kere aynı parça arıza yaparsa DOA raporu verdiğini söyleyebilirler. Sorunun servisle çözülmezse söylediğim adrese mail at oradan da bir süre bekleyip cevap gelmezse bilgisayarı yaptır ve ardından isterseniz THH ver.

Bu arada bana kanka diye hitap etmezseniz sevinirim. Burada kimse kimsenin kankası veya kardeşi değildir. Bunun yerine hiçbir şey demeyin ya da hocam diye hitap edebilirsiniz.
Bi defa kullandım hocam kanka kelimesini sonraki mesajda hocam demişim zaten bu kadar hassas olduğunuzu bilmiyordum. Kusura bakmayın. Bi daha olmaz. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Yazdığım kağıda doa raporu istediğimi belirticem.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı