rekor direk 13mm 1/2 1/4 alıyorum res. falan ona göre seçtim kaç mm res. önerirsiniz 240mm lık var bir tane ama şu çalışsın diye olan motor nereye takılır anlamadım ? PrimoChill CTR 240mm.
Kasada kendim delik açıp res. e yer yapabilirim.
1 yazılı yere 280mm lik bir radyatör
2 yazılı yere 360mm lik bir radyatör
3 ve 5 yazılı yerdeki harddisk yuvalarını söküp çıkartacağım.
4 yazılı yeri kesip delik açacağım ( dikkatli ve ölçülü)
Sonra ok'un olduğu yere 360mm lik bir res. koyarım.
Gpu ve Cpu ya borular çekerim.
Bu kadar. cooler master master case pro 5 - Google'da Ara
Harddisk çıkınca böyle yer açılacak. @er36po
Disk yuvalarını, vs. söker iseniz her türlü olur tabi. Yalnız o üst tarafa 240'lık Rad taktığınızda anakarta binecektir. Ama üstten takabilirseniz olabilir.
Kasa'nın özel yeri var orda oraya 280mm takacağım birazdan atacağım hazırladığı mı bir bakın, sorun var mı diye boru 3m pahalı değilse öyle alırım.
HardTube Fittings Choice ile HardTube Standarts Choice arasındaki fark nedir ? ben her pompada rezervuar da iki sende aldım ama herhalde 1 isini almak gerekiyor. @er36po
Az çok anladım bu olayı. Ama pompayı çalıştırcak motor sistemi nasıl olucak anlamadım.
Şimdi keşif ettim. N11'de conn bilgisayar parçaları satıyor, burdan almak daha iyi değil mi fiyatlarda iyi.
Baktım o sitede cpu için parça yok maalesef ama bir kit var bu acaba buna titan x soğutucu eklesem başka neler eklemem gerekir ? Ek-kit L360 409 - n11.com
Kendim 220m lik bir res. eklerim gerekirse bir tane daha radyatör eklerim ?
Bu nasıl yeter mi benim sisteme ? Bunda da herhalde suyu soğuk tutan şey şu siyah kapakların oraya input/output uda alta takıyoruz
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Allah senden razı olsun @er36po . Senin sayende su sistemide hazırladım, conn bilgisayarlada konuştum boru ve su rakorlaru dışında eksik yok dediler. Son kez soruyorum bu parçalar için kaç tane rakor çeşidi falan ve ne kadar boy boru ?
@Mert Can Ayhan, verdiğin listede sana 12 adet rekor, yaklaşık 2 metre de boru lazım olacak. Ama eğer Rezervur'a pompa dahil (Birleşik) olmuş olsa 10 adet rekor lazım olacak.
Onlar giriş-çıkışlar (Out çıkış, İN giriş anlamında) yani onların soğutmayla bi alakaları yok. Soğutma işlemini Rad. ve Fanlar yapar.
Bana seçtiğiniz ürünlerin linklerini atın, ona göre Rekor Ve boru önereyim.