Sana bağlı derken nasıl yani?Olunur ama bu doğrudan sana bağlı bir şey.
Basbayağı sana bağlı. Çalışırsan, öğrenirsen, kendini geliştirirsen; bilgi birikimini, formasyonunu, niteliklerini, irtibatlarını artırırsan yazılımcı olursun. Öbür türlü açıkta da okusan, örgün de okusan kimsenin kapına gelip sana iş tekliflerinde falan bulunacağını düşünmek saçma olur bence.Sana bağlı derken nasıl yani?
Anladım şuan HTML CSS öğreniyorum yani demek istediğim hem öğrenip hem okuyacağımBasbayağı sana bağlı. Çalışırsan, öğrenirsen, kendini geliştirirsen; bilgi birikimini, formasyonunu, niteliklerini, irtibatlarını artırırsan yazılımcı olursun. Öbür türlü açıkta da okusan, örgün de okusan kimsenin kapına gelip sana iş tekliflerinde falan bulunacağını düşünmek saçma olur bence.
Neden örgün okul ve kursları tercih etmediğini de sorabilir miyim sakıncası yoksa?Anladım şuan HTML CSS öğreniyorum yani demek istediğim hem öğrenip hem okuyacağım
Bilmiyorum kursu düşünmedim şuan HTML CSS'i youtube'dan öğreniyorum çoğu şeyini öğrendim zaten pratik yapıyorumNeden örgün okul ve kursları tercih etmediğini de sorabilir miyim sakıncası yoksa?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.