Açılmak veya açılmamak kararsızlığı

Nejat İşler

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Benim bir sorunum var fakat nasıl halledeceğim bilmiyorum. Biraz uzun olabilir fakat sıkılmadan okuyup yazarsanız çok memnun olacağım. Lisenin başından beri sevdiğim bir kız var. Lisenin ilk yıllarında aramız çok iyiydi. O zamanlar hoşlanıyordum ondan. Galiba o zamanlar bir ara o da benden hoşlandı fakat ben biraz utangacım, açılmadım bu böyle devam etti. Ne kadar bir araya gelsek ona sevgim daha çok artıyordu. Yani o zamanlar en yakın arkadaşlarındandım. Okuldan sonra beraber eve falan yürüyorduk ama beraber sosyal bir aktivite yapmadık. Ben ona alttan alttan ona sevdiğimi belli etmeye çalışıyordum fakat anladı mı ne oldu bilmiyorum bir dönem konuşmadık sonra yine konuştuk ama işte öyle. Sonra yıllar ilerledi tabii. Lise1, lise2, lise3 olduk. Ben aşık oldum. Yani hayatta en güzel ama en rezalet bir şey bu olsa gerek. Dertliyim böyle söyleyemiyorum söylersem arkadaşlık bozulacakmış gibi hissediyorum veya reddedilirim sınıftakiler duyar dalga geçerler gibi şeyler düşünüyorum. O zaman sigaraya başladım. Sonra karantina falan oldu. Lise4 olunca okul değişikliği yaptım farklı okula geçtim. Üniversite sınavı için. Fakat okullar açılmadı yani onların okulu. Ben özeldeydim. Neyse lise bitti. Ben bir gram bir şey söyleyemedim. Su gibi aktı yıllar. Benim sevgim de büyümeye devam etti onu görmesem bile. Bu sefer alkole yüklendim. Fakat bir şey olmadığını fark ettim. Yani geçmiyor unutamıyorum yenemiyorum aşkını. Şu an sigarayı bıraktım gibi sadece alkol kullanıyorum. Neyse bu kısım önemli değil. Dün arkadaşlarımla buluşacaktım. (Dipnot: Çok sosyal birisi değilim. Kız arkadaşım olmadı şu ana kadar diyebiliriz ortaokulu saymaz isek. Yani o duyguyu bilmiyorum ne yapılır ne edilir gibi.) Yolda yürüyordum sınıftan arkadaşımı gördüm onla sohbet ediyorduk yandaki dükkanda da o çalışıyormuş. Kaderin cilvesi. Neyse üçümüz sohbet ettik. İlk başta o gelince sarılma eyleminde bulundu ben de sarıldım. Fakat anlatamam hayatımdaki en güzel histi. Sevdiğin insana sarılmak. Bu arada hiç elini tutmadım hiç sarılmadım sadece o gün sarıldık ilk defa şaşırdım aptallaştım. Zaten arkadaşça bir sarılmaydı. Sohbet ettik, gidiyorum dedim görüşürüz dedim yine sarıldık bu arada diğer arkadaşımla da sarıldım o da kızdı. Zannediyorum uzun zamandır görüşmedik diye. Oradan ayrıldıktan sonra aptallaştım. Topalladım falan yani hem çok mutluyum hem üzgünüm lanet bir duygu neyse. Arkadaşlarla buluştuk pes oynamaya gittik. Arkada falan Cengiz Kurtoğlu çalıyor yani her şey sanki üstüme geliyor eve gittim. Uzun bir süre düşündüm. Sabahı zor ettim yani. Bakıyorum böyle açılma tavsiyelerine falan bilmiyorum ne yapsam. Yol gösterirseniz memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bireysel olarak hayatta en nefret ettiğim olay arada kalmak ya da belirsizliktir. İyi ya da kötü bir olayın sonuçlanması herkes için akıllarda daha net ve temiz bir sonuç doğurur. Ancak belirsiz olunca iyi mi kötü mü bilmediğin için sürekli kendini yer bitirirsin. Kısa sürede zor da olsa bir an önce içinizi sevdiğiniz kişiye dökmenizi tavsiye ederim.

Nasıl söylemeliyim? Bugün simit alma bahanesiyle evden çıktım. Normalde çıkmam. Sırf ona görebilmek için fakat yanında dükkandan çalışan vardı. Nasıl bir yol izleyerek söylerim?

Arkadaşlar merhaba. Benim bir sorunum var fakat nasıl halledeceğim bilmiyorum. Biraz uzun olabilir fakat sıkılmadan okuyup yazarsanız çok memnun olacağım. Lisenin başından beri sevdiğim bir kız var. Lisenin ilk yıllarında aramız çok iyiydi. O zamanlar hoşlanıyordum ondan. Galiba o zamanlar bir ara o da benden hoşlandı fakat ben biraz utangacım, açılmadım bu böyle devam etti. Ne kadar bir araya gelsek ona sevgim daha çok artıyordu. Yani o zamanlar en yakın arkadaşlarındandım. Okuldan sonra beraber eve falan yürüyorduk ama beraber sosyal bir aktivite yapmadık. Ben ona alttan alttan ona sevdiğimi belli etmeye çalışıyordum fakat anladı mı ne oldu bilmiyorum bir dönem konuşmadık sonra yine konuştuk ama işte öyle. Sonra yıllar ilerledi tabii. Lise1, lise2, lise3 olduk. Ben aşık oldum. Yani hayatta en güzel ama en rezalet bir şey bu olsa gerek. Dertliyim böyle söyleyemiyorum söylersem arkadaşlık bozulacakmış gibi hissediyorum veya reddedilirim sınıftakiler duyar dalga geçerler gibi şeyler düşünüyorum. O zaman sigaraya başladım. Sonra karantina falan oldu. Lise4 olunca okul değişikliği yaptım farklı okula geçtim. Üniversite sınavı için. Fakat okullar açılmadı yani onların okulu. Ben özeldeydim. Neyse lise bitti. Ben bir gram bir şey söyleyemedim. Su gibi aktı yıllar. Benim sevgim de büyümeye devam etti onu görmesem bile. Bu sefer alkole yüklendim. Fakat bir şey olmadığını fark ettim. Yani geçmiyor unutamıyorum yenemiyorum aşkını. Şu an sigarayı bıraktım gibi sadece alkol kullanıyorum. Neyse bu kısım önemli değil. Dün arkadaşlarımla buluşacaktım. (Dipnot: Çok sosyal birisi değilim. Kız arkadaşım olmadı şu ana kadar diyebiliriz ortaokulu saymaz isek. Yani o duyguyu bilmiyorum ne yapılır ne edilir gibi.) Yolda yürüyordum sınıftan arkadaşımı gördüm onla sohbet ediyorduk yandaki dükkanda da o çalışıyormuş. Kaderin cilvesi. Neyse üçümüz sohbet ettik. İlk başta o gelince sarılma eyleminde bulundu ben de sarıldım. Fakat anlatamam hayatımdaki en güzel histi. Sevdiğin insana sarılmak. Bu arada hiç elini tutmadım hiç sarılmadım sadece o gün sarıldık ilk defa şaşırdım aptallaştım. Zaten arkadaşça bir sarılmaydı. Sohbet ettik, gidiyorum dedim görüşürüz dedim yine sarıldık bu arada diğer arkadaşımla da sarıldım o da kızdı. Zannediyorum uzun zamandır görüşmedik diye. Oradan ayrıldıktan sonra aptallaştım. Topalladım falan yani hem çok mutluyum hem üzgünüm lanet bir duygu neyse. Arkadaşlarla buluştuk pes oynamaya gittik. Arkada falan Cengiz Kurtoğlu çalıyor yani her şey sanki üstüme geliyor eve gittim. Uzun bir süre düşündüm. Sabahı zor ettim yani. Bakıyorum böyle açılma tavsiyelerine falan bilmiyorum ne yapsam. Yol gösterirseniz memnun olur
Bu yaşta önermem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı