Acıyı içinizde hissedin

Yalnız seyircilerdeki rahatlık bayağı dikkatimi çekti... Adamların hiç umrunda değil gibi. :sıkıldım:

Bu rahatlığın sebebi belki de seyircilerin aksiyon istemesi ve bu aksiyonun sonucunu pek önemsemiyor olmasıdır.


Bu arada bu videodan sonra bileğinin benden çok daha kuvvetli olduğunu düşündüğüm kişilerle bilek güreşi yapmadan önce 2 defa düşüneceğim.:kararsız:
 
-brky. Aslında bu olay karşıdakinin bilek gücü ile alakası yoktur. Sizin vücut yapınız kemik kalınlığınız duruş pozisyonunuz ve kemik kas oranı ile alakalıdır. Mesela benim karşıma Ronnir Coleman geçerse. Saniyesinde yatırır ama bileğim kırılmaz. Çünkü bilekteki kas kemik oranı dengeli. Mesela kolunuz çok kaslı ama bilek kemiğiniz ince ise kemiğin kırılması muhtemeldir.
 
Bilek kırılması o kadar acı veren bir şey ki yaşamayan anlayamaz. Normal kol kırılması gibi değil. Bilek düzgün kaynamazsa klavyede yazı yazmak bile işkence olur. Yıllar geçse bile kırılan yer arada sızlar. İçim bir kötü oldu bak.
 
Son düzenleme:
Sporcunun başına gelebilecek en kötü şeylerden birisi bir tane basketbol oyuncusu vardı dizi kırılmıştı aynı şekilde çok kötü.
Edit:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
@Silinen üye Açıkçası son cümlemde ciddi değildim. Buradaki kırılma nedeni de muhtemelen duruş pozisyonu. Güçleri arasında fazla fark olmadığı zaten videoda da belli. Kötü bir pozistonda güçlü bir sporcunun bileğini 10 yaşındaki sıradan birinin bile kırması muhtemeldir.


Ayrıca sadece düşüneceğimi söyledim.;) Kırılmayla alakalı bir şey söylemedim.


@swindler Kırık diyince ben sıradan bir şey bekliyordum. Psikolojim bozuldu. Ne olmuş öyle? Ürpertici...
 
Son düzenleme:
'Acıyı içinizde hissedin' adlı başlık açınca içimde fesat bir duygu uyandırdı, kusuruma bakmayın. Gerçekten o ses tüyler ürpertici.
O basketbol olayı gerçek mi? Bildiğin o bacak gitti yani.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı