Activision Blizzard, Türkçe dil desteği için iş ilanı açtı!

Umarım bu haber Ubisoft ve EA gibi firmalar için de yapılır. Sadece Rainbow Six Siege ve FIFA değil hikâyeli oyunlara da Türkçe şart. Gerçi Ubisoft darbe üstüne darbe yediği dönemden geçiyor şu anda o yüzden bu taraflara pek bakamaz ama EA bir baksa artık iyi olacak.

İnternette dönen dedikodulara göre, ilan kasım ayında açılmış. Geçtiğimiz hafta bilimum geek haber gamer sosyal medya hesaplarından peşi sıra haber olarak geçildikten sonra kuvvetle ihtimal Saruman'ın tabiri ile ''On binlerce'' başvuru olmuştur... Daha evvel de çeviri işleri yaptığım için ben de başvuracaktım ancak ben başvurumu tamamlayamadan Blizzard üstte belirttiğim yığılmadan dolayı olsa gerek iş ilanını kaldırdı... Es kaza başvurabilen kişilere de red cevabı gönderilmiş... Umarım gerçekten kalifiye ve ihtiyacı olan insanlara denk gelir. Ülkemizde her alanda olduğu gibi oyun & geek sektöründe de belli köşe başları ve çeşmeler belirli kimseler tarafından tutulmuş olduğu için oyun sektöründe iş imkanları Bir Romanya Bulgaristan Polonya gibi bile değil.

Aralarından bazılarına Türkçe dil desteği geldi benim tek isteğim çocukluğumun oyunu Call of Duty'e gelmesi.

Sanırım LinkedIn sitesinde paylaşmışlar ama Türkiye'den adam aramıyorlar büyük ihtimal.

Hocam Türk dili eklemek için nasıl Türk istemiyorlar yazınızda mantık hatası var adamlar yazılarında Türk birisi istediğini de belirtmiş başka bir sayfada okudum. Ama artık başvuru bitti diye biliyorum çalışıyorlar büyük ihtimal ve merak etmeyin şartları çok üst düzey yani harbi harbi kişileri alacaklar benim favorim MW3'ü dublaj yapan bir ekip vardı bu ekip efsaneydi onları görevlendirseler mükemmel olurdu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı