Adana Demirspor 1 - 1 Fenerbahçe

Sanki ligin başında oyun oynuyordunuz. Gomis son dakika girip birer salladı da Okan'ı kurtardı. Merak etmeyin 6 da kapanır 16 da hadi eyvallah.

Hocam çok gereksiz tartışmalar yapılmış. GS lıyım ama fb şampiyon olsa zerre üzülmem. Fbnin şampiyonluğunun bana zararı yok. GS ın şampiyonluğununda faydası yok. Siz burada birbirinize giriyorsunuz. Futbolcular dünyaları kazanıyor. Bu kadar takılmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
 
Uzun zaman sonra bir Fenerbahçe maçının özetini izledim. Her maçtan sonra sahte bir mağduriyet yaratıldığını düşünüyordum bugüne kadar. Ama yapılan şey yanlış. İşin ilginç yanı ise VAR sisteminin hakem hatalarını azaltacağı yönünde öngörülerin hepsinin boşa çıktığını görüyor olmamız. Geçtiğimiz yıllarda hakemlerin bu kadar tartışıldığını hiç ama hiç hatırlamıyorum. Bu arada, eski mağduriyetlerden de pozisyon bazlı izlediklerim vardı. O, sahte mağduriyet hakkındaki düşüncemi de güçlendirmişti. Her maçtan sonra yerli yersiz gürültü kopunca Fenerbahçe tarafının söyledikleri de dikkate alınmamaya başlıyor bir noktadan sonra.
 
MHK başkanları değişiyor, hakemler değişmiyor.

GS'yi Alanya'da yakan hakem, Adana'da Fener'i yaktı. Sonra takımlar kollanıyor, şike yapıyorlar vs.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı