Adana'da Spor Salonunda Protein Tozu içen 19 yaşındaki Genç Felç Kaldı!

Fian Şampiyonu

Hectopat
Hayatımda ilk defa böyle bir olayla karşı karşıya kaldım. 19 yaşındaki Asker olma hayalleri kuran bir genç salondaki hocaların kilo alması için önerdiği toz ile felç kalmış. Tam detaylar burada: Spor salonunda içtiği protein tozu 19 yaşındaki genci felç etti adana'da bir kişinin asker olma hayaliyle gittiği spor salonunda içtiği proteinden dolayı felç olduğu öne sürüldü torunu felç kalan anneanne selma öztaş gözyaşları içinde yardım isteyerek, "asker olup beni kurtaracaktı ama olmadı” dedi - Adana Haberleri

Sporun bizzat kendim de içinde olduğum için görünce ilk başta sahte, kötülemek için bir haber sandım ama AğırSağlam, YouTube Shorts videosunu görünce araştırdım ve doğru olduğunu gördüm. Bu sporun içinde olan arkadaşların da görüşünü almak isterim. Hayatımda ilk defa böyle bir olay gördüm. Hayretler içerisinde kaldım.
@Beyaz atlı playboy geçenlerde birisi ile toz konusunda kavga etmiştik direk aklıma sen geldin.

Son düzenleme:
Hayatımda ilk defa böyle bir olayla karşı karşıya kaldım. 19 yaşındaki Asker olma hayalleri kuran bir genç salondaki hocaların kilo alması için önerdiği toz ile felç kalmış. Tam detaylar burada: Spor salonunda içtiği protein tozu 19 yaşındaki genci felç etti adana'da bir kişinin asker olma hayaliyle gittiği spor salonunda içtiği proteinden dolayı felç olduğu öne sürüldü torunu felç kalan anneanne selma öztaş gözyaşları içinde yardım isteyerek, "asker olup beni kurtaracaktı ama olmadı” dedi - Adana Haberleri

Sporun bizzat kendim de içinde olduğum için görünce ilk başta sahte, kötülemek için bir haber sandım ama AğırSağlam, YouTube Shorts videosunu görünce araştırdım ve doğru olduğunu gördüm. Bu sporun içinde olan arkadaşların da görüşünü almak isterim. Hayatımda ilk defa böyle bir olay gördüm. Hayretler içerisinde kaldım.
@Beyaz atlı playboy geçenlerde birisi ile toz konusunda kavga etmiştik direk aklıma sen geldin.
Medyanın saçmalıklarından birisi. Evet adam felç olmuş Allah acil şifalar versin, fakat protein tozundan falan değil, bu işin arkasında bir iş var, kimse peynir altı suyu içti diye felç geçirmez ama sevgili her şeyi bilen medyalarımız suçu yine supplemetlere atıyor. Benim bir takım fikirlerim var (fikir diyorum kesin böyle yapmış ya da olmuş değil, baştan iyi anlasın okuyanlar sonra sen nerden biliyorsun gibi tepkiler almayalım). Öncelikle yer Adana ve kendisinin dişlerinin durumunu görmüşsündür, yani madde kullanıyor olabilir. Ayrıca bana göre en kuvvetli ihtimal, salondaki antrenör kendisine steroid kullandırtmış olabilir ve enjeksiyon sırasında (kalça ya da bacak) yanlış ve bilinçsiz enjeksiyon sonucu enjektörün ucu sinire gelmiş ve zarar vermiş olabilir çünkü felç kalmadan önce topalladığı belirtiliyor. Ayrıca hastaneye yürüyerek girip sedyeyle çıkması da düşündüren bir durum belki de hastanenin hatası, ya da salondaki antrenör protein tozu diye içerisinde farklı maddeler, kimyasallar olan bir şey vermiş ve vücudu buna reaksiyon göstermiş olabilir (bence bu çok düşük bir ihtimal). Belki de bütün bunlardan farklı olarak hareket esnasında yanlış bir şey yapıp omurgasına zarar vermişte olabilir. Ama kısaca, SUPPLEMENTLER ÖCÜ DEĞİLDİR, SİHİRLİ DEĞNEK DEĞİLDİR, ANABOLİK STEROİDLERLE KARIŞTIRMAYIN BUNLARI YETER ARTIK ŞU SPOR NE ÇEKTİ BU MEDYADAN YAHU !!!!!

Son düzenleme:
Medyanın saçmalıklarından birisi. Evet adam felç olmuş fakat protein tozundan falan değil, bu işin arkasında bir iş var, kimse peynir altı suyu içti diye felç geçirmez ama sevgili her şeyi bilen medyalarımız suçu yine supplemetlere atıyor. Benim bir takım fikirlerim var (fikir diyorum kesin böyle yapmış ya da olmuş değil, baştan iyi anlasın okuyanlar sonra sen nerden biliyorsun gibi tepkiler almayalım). Öncelikle yer Adana ve kendisinin dişlerinin durumunu görmüşsündür, yani madde kullanıyor olabilir. Ayrıca bana göre en kuvvetli ihtimal, salondaki antrenör kendisine steroid kullandırtmış olabilir ve enjeksiyon sırasında (kalça ya da bacak) yanlış ve bilinçsiz enjeksiyon sonucu enjektörün ucu sinire gelmiş ve zarar vermiş olabilir çünkü felç kalmadan önce topalladığı belirtiliyor. Ayrıca hastaneye yürüyerek girip sedyeyle çıkması da düşündüren bir durum belki de hastanenin hatası, ya da salondaki antrenör protein tozu diye içerisinde farklı maddeler, kimyasallar olan bir şey vermiş ve vücudu buna reaksiyon göstermiş olabilir (bence bu çok düşük bir ihtimal). Belki de bütün bunlardan farklı olarak hareket esnasında yanlış bir şey yapıp omurgasına zarar vermişte olabilir. Ama kısaca, SUPPLEMENTLER ÖCÜ DEĞİLDİR, SİHİRLİ DEĞNEK DEĞİLDİR, ANABOLİK STEROİDLERLE KARIŞTIRMAYIN BUNLARI YETER ARTIK ŞU SPOR NE ÇEKTİ BU MEDYADAN YAHU !!!!!
Bu yorumun altına yani gözüm kapalı imzamı atarım durumu çok güzel anlatmışsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı