Kaan Atbaş
Megapat
Daha fazla
130 tl ye geldi, sıcaklık degerleriniz normal aslında, 650 serisinde herkes hemen hemen aynı sıcaklık değerlerini alıyor ancak sizinki mefta olmuş bu durumda diyecek bir şey kalmadı. ama çoktan sipariş verdim, umarım adata bu sorunu yeni parti üretimlerinde gidermiştirHocam çözdüm evet sata 3 portuna taktıgımda normal değerlere ulaştım. Bununla ilgili şurada bir konuda görsel de var = Adata SU650 Performans Sorunu - Technopat Sosyal
Fakat bana soracak olursanız. 150 tl gibi bir meblağa daha koyup samsung almanızdır. Ürünü aldıktan 4 ay sonra ısınma sorunu yaşadım. Sistem boşta dahi 55 60 ları görüyordu sonrasında bilgisayar hiç görmedi ve garantiye yolladım. Ürün degişikligi yaptılar eşdeğer fiyatta farklı marka bir ürün yolladılar Gıgabyte marka.
Bütün Adata kullanıcıları aynı sorunu yaşamıyor. Birazda şans işi benim gibi sorun yaşayan bir kaç arkadaş gördükten sonra açıkçası tercih etmem artık. Keşke zamanında bir miktar daha koyup samsung modelini alsaydım. Bir iki gün önce gördüm 350 tl civarlarındaydı fiyatı.
Ayrıca linkteki hız testine baktığımda yazma hızında da bir düşüklük var sizin, aynı cihazla 450-500 arası yazma hızı alanlar da gördüm. adata su650 120gb gt-c ve gt-r olarak 2 ye ayrılıyor sanırım, sizinki hangisiydi hatırlıyor musunuz?