Ben de diyorum, bu adam neden yazmıyor? Bayıldı kaldı mı?İşi idealize etmeden önce yaşadığı bir sürü travma mevcut çocukken. Çok sevdiği birinin kaybı, çocuk sahibi olmaması gereken bir baba ve kötü bir çocukluk büyümesinde bazı mental sorunlara neden olmuştur muhtemelen.
1. Dünya Savaşı'nda savaştı, bu sorunların yanına bir de fanatizm eklendi. üstüne Versay Antlaşması şartları gereği çok fazla ezilen bir milletin içinde üst düzey bir provokatör olması sayesinde istediği fırsatı bulup yükseldi. Halkın ezilmesinin nedenlerinden biri olarak bazı kapital kaynaklarının Yahudilerin elinde olması sonucuna vardı ki saçma, ilk savaşı kaybetme nedeni olarak da Yahudileri gördü ki bu da saçma. Sonuçları da malum, yeni bir küresel savaşı başlatıp milyonlarca masum insanın ölümüne neden oldu.
Vakit ayıramıyorum bazen. Hem yetiştirmem gereken işlerim var hem de vakit ayırmam gereken kız arkadaşım var.Ben de diyorum, bu adam neden yazmıyor? Bayıldı kaldı mı?![]()
Abi sana uygun kız var mı dünyada ya?Vakit ayıramıyorum bazen. Hem yetiştirmem gereken işlerim var hem de vakit ayırmam gereken kız arkadaşım var.
3.5 yıldır İngiltere'den bir şirket var sözleşmeli uzaktan çalıştığım, Fransızca öğrendikten sonra Fransa'dan bir şirketle daha anlaştım. Bu şirketler şu anda pek iş yapamıyorlar, malum pandemi nedeniyle komple ülkeleri kapatıldı.Şu anda belli bir şirkete bağlı olarak mı çalışıyorsun?
Çok konu dışına çıkmak istemiyorum ama son bir şey söyleyeceğim. Neden doğru düzgün bir şirkete girip yükselmeye çalışmıyorsun? Gerçi tam olarak mesleğini de bilmiyorum ama Microsoft'ta çalıştığını da biliyorum. Bill abimizi görebildin mi?3.5 yıldır İngiltere'den bir şirket var sözleşmeli uzaktan çalıştığım, Fransızca öğrendikten sonra Fransa'dan bir şirketle daha anlaştım. Bu şirketler şu anda pek iş yapamıyorlar, malum pandemi nedeniyle komple ülkeleri kapatıldı.
Multiplayer oyunlar yapan oyun firması var proje bazlı çalıştığım, onlarla zaten düzenli bir iş olmuyor. Yeni eklenti dönemlerinde iş geliyor, o da gelmedi bir süredir.
Bu ayın başlarında Şili'den bir şirketle 2 yıllık anlaşma yaptım maddi açıdan bir daha rahatlamak için. Onlardan iş gelmeye başladı tabii, o yüzden çok fazla vakit ayıramayabiliyorum. Diğer şirketlerden de düzenli iş gelmeye başladığında foruma bakacak hiç vaktim olmaz.
Başkasının emri altına girmeden hem daha az çalışıp hem de fazla kazanabileceğim bir modelin içindeyken neden öyle bir şey yapayım? Unvanlar bana saçma gelmeye başladı bir süre sonra, bir dönemler MCP/MCTS/MCSA/MCSE/MCITP/CCNA/CCNP/CWSP gibi gereksiz şeyler kullanıyordum. Baktım bunun bana faydası yok, başka birine faydası var. Ben de kendime çalışmaya başladım daha az stresli bir iş alanına geçerek. Diğer konuya çok girmek istemiyorum, benim için bir başarı değil tam bir başarısızlık hikayesi o.Çok konu dışına çıkmak istemiyorum ama son bir şey söyleyeceğim. Neden doğru düzgün bir şirkete girip yükselmeye çalışmıyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.