ADSL'den VDSL'e geçiş

El Auria

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, şu an 8 Mbps'ye kadar ADSL internet alıyorum Türk Telekom'dan bunu 24 yapmak istiyorum ama modemden baktığımda maksimum hız 18 gözüküyor fakat altyapı soruguladığımda HiperNet 81 Mbps gözüküyor hangisine inanmalıyım? Ayrıca VDSL modemim var ADSL'den VDSL'e geçiş ne kadar sürede tamamlanır? 6 gündür internetim yoktu dün ekipler gelip sorunu çözdüler neden internetim yoktu dediğimde buraya fiber getirdik sizin kabloları başka bir dolaba bağladık şu an fiber var dedi fakat kablo değişimi yapılmadı bilgim kadarıyla fiberde kablolar farklı oluyor kafam karışık.

Screenshot_2020-07-17-12-07-03-596_com.sec.android.app.sbrowser.jpg s.jpg
Screenshot_2020-07-12-17-59-20-774_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
ADSL'de Max 24 hız alabileceğin için, hat değerlerinde Max 18 gözüküyor. 24 üzerinden 18 alabilirsin demek bu. VDSL geçtiğin zaman bu durum değişicektir.

Fiber geldiğini de söylediler fiber ne kadar destekler yine 81 mi? Ayrıca VDSL'e geçiş süreci ne kadar sürüyor.

Daha bu ay ben de ADSL'den VDSL'e geçtim. Superonline kullanıyordum , Netspeed'e geçtim. Başta bana paketiniz ilk gün ADSL olabilir dediler. Ama geçiş yapıldığında direkt VDSL'e geçmiştim. Geçiş süreci pek uzun sürmüyor.

Ben D-Smart kullanıcısıyım. Tam 2 yıldır fiber altyapı çalışması yapılıyor sokakta. Sonunda bitti her şey ve aradık ettik anlaştık modem tamam. ADSL'den vesile geçiyoruz. Ama bir nakil işlemi olacağından söz ettiler. Ben anlam veremedim sokakta ve bina girişinde her şey tamamken niye böyle bir işlem yapılıyor? Bilgisi olan paylaşırsa mutlu olurum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı