AGT Kurye Papara kartı getirmiyor

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Selamlar, ortalama 1 ay önce Papara Black Card'ın alınıp alınmayacağı hakkında konu açmıştım, çoğu arkadaş olumlu yönde tavsiyeler verdi. Bende siparişi oluşturdum ve kargosunun en baştan beri sıkıntılı olduğunu bilmeme rağmen bazı kişilere 1 hafta ve daha kısa sürede geldiğinden bana da gelir düşüncesindeydim.

Geçtiğimiz ayın yani 15 Kasım'da kart basılıp kuryeye teslim edildi. Uygulamada gözüken tahmini teslimat tarihi 30 Kasım'ı gösteriyordu. Her gün girip durumuna bakıyordum, ve 26 Kasım için "ziyaret edildi - tekrar gidilecek." notu düşülmüştü. O gün evdeydim ve kapı dahi çalmamıştı. Sonra biz müşteri hizmetlerini aradık 2-3 gün sonra. Bize Acente'ye belirteceklerini, en kısa sürede teslim edeceklerini söylediler. 1 hafta içinde de gelmeyince kuryeyle iletişime geçtik. Yarına yetiştirmeye çalışacağını söyledi ve kapattı. Ertesi gün de getirmedi, 4-5 gün sonra ise aradığımızda açmadı. Dün de aradığımızda açmadı. Artık aramayı da bıraktık.

Aynı zamanda Papara'nın aynı kargo şirketinden bu kadar şikayet olmasına rağmen hala neden değiştirmediğini de anlayamıyorum. Kuryeyi arayınca siz dağıtımdayken sizin yanınıza gelip alalım dememize rağmen nerede olduğunu fazla bilmediğini ve hep değiştiğini anlattı. Şubeleri yok, en azından şubeleri şehir merkezinde olsa bile gidip alırım. Ama yok.

Aynı sorunu yaşayıp çözebilen var mı? Şikayetvar'daki tüm şikayetlere, şikayet edenlerin bilgilerine ulaşıp mağduriyetleri yüzünden özür dilediklerini belirtiyorlar. Ne yapabilirim? En kötü 1 ay daha bekleyip eğer gelmezse Papara'yı arayıp kartı direkt iptal ettirip Lite Card'a geçerim. Lütfen farklı kart önerisi vermeyin, zaten biliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de böyle bir problem yaşamıştım, gerçekten sıkıntılı bir kargo firması Papara için öyle söyleyeyim. Diğerlerinde nasıldır, bilemem.

Ben de böyle bir problem yaşamıştım, gerçekten sıkıntılı bir kargo firması Papara için öyle söyleyeyim. Diğerlerinde nasıldır, bilemem.
Size 6 günde ulaşmış en azından :D

@iKayraOnur, beni de çok uğraştırdılar. Ne yalan söyleyeyim, bir daha bu kargo firmasına yanaşmayı pek düşünmüyorum.

Benimkinin adres güncellemesini unuttular. Müşteri hizmetlerini aradım. Bolu'da olduklarını söylediler. Ama gösterdikleri yer Çorum'du. Kuryeyle bir yerde anlaşıp buluştuk. Kartı öyle alabildim.

@Aeronight, senin ki kötü olmuş tabii ki. Benim acelem yoktu, evime getirmesini istedim o yüzden. Açıkçası getirmek de zorunda, işi o sonuçta. Kolaya kaçmaya çalışmıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı