Ahmet Sonuç Evliliğine Gelen Yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az önce yayından gördüm. Olayı bilmeden, bu kişi Ahmet Sonuç olsun ya da olmasın. Bir insanın ailesi hakkında böyle bir yorum yapmak hiçbir yönden doğru değil. Gözümdeki saygın maalesef düştü. Yayında o yorumu yapan kişinin sen olduğunu duyduğumda şaşkınlığımı gizleyemedim.
 
Recep bey, yeni evli bir çift onlar. Karşındaki adamın yaşı 30. Burası sanal alem, ve twitch platformu. O '' canlı '' yayını yaparken konu zaten doğal davranmak. Yayında kendini 3 ton etmenin bir anlamı yok. Her ne olursa olsun, bir insanın eşine '' omurgasız '' demenin basit bir özürle toplanacak tarafı yok bence. He tabi olan olmuş, bundan sonra parmaklarını kesecek halin yok. Ama sizin gibi gerek sosyal mecrada bir bakıma mesai arkadaşı sayılabileceğin kişiye, ve bu kadar insana hitap eden biri olarak bu yorum çok vasat ve yakışıksız.
 
Kaç para alıyorsunuz bu tip şeyler için?
Aylardır bazı Twitch yayıncılarına yapılan efsane bir linç kampanyası var, buna en çok son 2 aydır en çok uğraşılan yayıncı Jahrein. Facebook/Instagram gibi mecralarda sözde mizah sayfaları birileri tarafından para alıp 10-20 sayfa birden yayında kesitler alıp "mizah" adı altında linç treni başlatıyorlar. Bu gün Recep Baltaş/Technopat, yarın başka teknoloji siteleri yapar bunu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı