Evet doğru duydunuz. Şu ana kadar internette böyle bir şey bile duymadım, arattım belki de bu sorunu yaşayanlar vardır diye lakin böyle bir konu bulamadım. 14.5 yaşındayım. 9. sınıf öğrencisiyim. 5. sınıfta çalışıp Pybs'yi kazandım. Ailem şu ana kadar bana bursluluktan zırnık vermedi. Evet üstümde hakları çok ve hakları ödenmez ama arkadaş bende niye çalıştım o kadar? İnanın artık keşke kazanmasaydım diyorum. Bu arada durumumuz da Allah'a şükür iyi. Yani benim bursluluğuma ihtiyaçları yok. Benim de hayallerim var mesela elektro gitar almak istiyorum son zamanlarda. Aylık bursluluk ücretim yaklaşık 300 TL bu arada. 7-8 ay biriktirirsem başlangıç için fena olmayan bir elektro gitar ve amfi alabirim. Eve ayda 300 TL girse n'olur girmese n'olur? Lakin ne kadar söylesem de fayda yok. Lütfen bana bir tavsiye verin. Artık bıktım bu durumdan.
Hakkımla çalışıp kazandığım bursu almak istiyorum. Bu arada okulda da gayet iyiyim, deneme sınavında bir kere okul 1.si bir kere de okul 2.si oldum. Lütfen çözüm önerisi...

Hakkımla çalışıp kazandığım bursu almak istiyorum. Bu arada okulda da gayet iyiyim, deneme sınavında bir kere okul 1.si bir kere de okul 2.si oldum. Lütfen çözüm önerisi...

Son düzenleyen: Moderatör: