Ailem yıkılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar öncelikle herkese huzur dolu ömürler diliyorum.
Biz 4 kişilik bir aileyiz. Ben, kız kardeşim annem ve babam. Bizim bu olaylar ta bu senenin başında başladı ama önceden bu kadar ciddi değildi, kavga edip barışırlardı annem ve babam.
Bu sefer işin suyu çıktı. Bu son olan olaydan sonra annem bana geldi, dedi ki "Ben artık babanı istemiyorum, psikolojimi bozdu ve akşam eve gelince eve almayacağım." fakat şöyle bir durum da var; annemin işi yok. Dedemlere sığınsa desem, onlarla kavgalı ama beni ve kardeşimi seviyorlar. Dedemlerde kalsam, onların ekonomik durumu kötü ve ben de tam eğitim hayatımın en önemli noktasındayım. Babam da çok agresif birisi ama ekonomik durumu iyi. Bu akşam belki ölebilirim de, Allah muhafaza. Hakkınızı helal edin. Ne yapacağımı bilemiyorum, çok karışık durumdayım. Lütfen yardım edin!
Dostum bu işleri çokta kafana takma bir şey doğru düzgün gitmiyorsa elbette bir nedeni vardır her şeyi akışına bırak zorla güzellik olmaz anlaşamıyorlarsa bildikleri birşey vardır benimde annem babam ayrı ama gram üzülmedim biliyormusun sadece şarkı dinleyerek kafa buluyorum hayatıma devam ediyorum yaşımda çok büyük filanda değil yani sende bırak herşey olacağına varır hayatına bak sen, devam et...
 
Bak vuracağını sanmıyorum sana zaten vurmaz annene de vurmaya kalkarsa asla izin verme sen bi adam akıllı konuşmayı dene.
Ben annemi kenara çekip konuşayım gene çözülmezse giderim komşu polise derim adama böyle böyle oldu diye yardım et falan derim.Hayırlısı.
 
@Bondrewd kimin ne yapacağı belli değil. İnsan psikolojisi çok karmaşık bir şey. Hala ısrar ediyorum. Bu olaylar gerçekse kolluk kuvvetlerine ulaşmalı arkadaş.
Keşke gerçek olmasa ben hiç öyle küçük olaylara büyük olaylara vesaire ağladığımı bilmem ama şuan da hüngür hüngür ağlıyorum ben.
 
Ben annemi kenara çekip konuşayım gene çözülmezse giderim komşu polise derim adama böyle böyle oldu diye yardım et falan derim.Hayırlısı.
Sadece annen değil babanlada konuşucaksın baban eve gelince diyeceksin ki direk anne baba gelin konuşalım beni dinleyin falan de ne konuşacağını biliyosun zaten. Baban zaten vurmamak için kendine zarar verdiyse düzelme ihtimali yüksek.
 
Daha bu yaşta bu olaylar yüzünden saçımda aklar var arkadaşlarım diyor bu yaşta ne oldu da sana böyle oldu diyor bende geçiştiriyorum bir şekilde.
 
Az çok empati kurabiliyorum sizinle. Ancak bu tür konular bu seviyeye ulaştığınca ciddileşmeye başlıyor. Annenizle konuşabilirsiniz ancak sizi anlayacağını sanmam. Açıkçası şu an kolluk kuvvetlerine ulaşmak en doğrusu. İleride tramva olarak dönebilir böyle şeyler. Daha gelişim çağındasınız. Lütfen yardım alın birinden.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı