Aileme nasıl yaranabilirim?

Erdixj

Hectopat
Daha fazla  
Son zamanlarda ailem beni sevmiyor vs demeyeceğim. Beni çok sevdiklerini biliyorum ama derslerimden kaynaklı biraz dargınlar. Onlara derslerin her şey olmadıgını nasıl anlatırım? Gayet yardımsever davranıyorum onlara karşı ama biraz olsun kırgınlık var gibi. Şimdiden çok teşekkür ederim.

çok kafana takmamalısın kardeşim bu hayatın bir parçası elbet de senin iyiliğini istiyorlardır ama günün sonun da senin ne istediğine saygı duymaları ve yapabiliyorlar ise destek olmaları gerek. hayat türkiye de bana göre okumak dan ibaret değil özellikle düzgün bir bölüm tutturamadıysan tanıdığım bir çok arkadaşım kitap başından kafalarını kaldırmazlardı ailemde (gör bak ) laflarını söylerlerlerdi. kendi işimi kurdum şuan en kral maaşı söyle bana ? onu ikiye katlarım önemli olan şey ne istediğin ve ne tarz hayal kurduğun , ailenin ne istediği değil senin ne istediğin önemli unutma , eğer tatlı dil ile bunu onlara anlatırsan anlayacaklardır . anlamıyorlarsa alışacaklardır ekstra bir çaba harcamana gerek yok . hayat bu akıp gidiyor gülüp geçeceksin bu günlere tadını çıkar .

Son zamanlarda ailem beni sevmiyor vs demeyeceğim. Beni çok sevdiklerini biliyorum ama derslerimden kaynaklı biraz dargınlar. Onlara derslerin her şey olmadıgını nasıl anlatırım? Gayet yardımsever davranıyorum onlara karşı ama biraz olsun kırgınlık var gibi. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Üniversite mi okuyorsunuz?

Onlara gerçek yaranmayı üniversitede iyi bir bölüm kazınarak sağlam bir cevap verirsin anca lisede sınavdan aldığın puanlar vesaire sadece onları mutlu eder kısa vadede ama iyi bir bölüm kazanır yada şuanda güzel bir hedef belirleyip ailen ile paylaşırsan belki duruş şekilleri değişir. Kaçıncı sınıfsın?

çok kafana takmamalısın kardeşim bu hayatın bir parçası elbet de senin iyiliğini istiyorlardır ama günün sonun da senin ne istediğine saygı duymaları ve yapabiliyorlar ise destek olmaları gerek. hayat türkiye de bana göre okumak dan ibaret değil özellikle düzgün bir bölüm tutturamadıysan tanıdığım bir çok arkadaşım kitap başından kafalarını kaldırmazlardı ailemde (gör bak ) laflarını söylerlerlerdi. kendi işimi kurdum şuan en kral maaşı söyle bana ? onu ikiye katlarım önemli olan şey ne istediğin ve ne tarz hayal kurduğun , ailenin ne istediği değil senin ne istediğin önemli unutma , eğer tatlı dil ile bunu onlara anlatırsan anlayacaklardır . anlamıyorlarsa alışacaklardır ekstra bir çaba harcamana gerek yok . hayat bu akıp gidiyor gülüp geçeceksin bu günlere tadını çıkar

Ama onlar nedense okumanın faydalarını anlatmaktan bıkmıyorlar. Teşekkür ederim yazdıklarınız için. Bu konuyu onlarla konuşacağım [neden böyle oldu yanlış bir şey yaptım heralde 🙄 ]
bu nasıl oldu yav

Onlara gerçek yaranmayı üniversitede iyi bir bölüm kazınarak sağlam bir cevap verirsin anca lisede sınavdan aldığın puanlar vesaire sadece onları mutlu eder kısa vadede ama iyi bir bölüm kazanır yada şuanda güzel bir hedef belirleyip ailen ile paylaşırsan belki duruş şekilleri değişir. Kaçıncı sınıfsın?
10. sınıfım. okumak ve iyi bir bölüm tabikide çok güzel. Ama maalesef hayatın sadece ders olmadığı her insanın aklında yok. Benim sıkıntım ise bu. Bir halısahama bile kızıyorlar. Not:fen lisesindeyim

bu nasıl oldu yav

10. sınıfım. okumak ve iyi bir bölüm tabikide çok güzel. Ama maalesef hayatın sadece ders olmadığı her insanın aklında yok. Benim sıkıntım ise bu. Bir halısahama bile kızıyorlar. Not:fen lisesindeyim
Yani tâbi hobilerinij olması ve bu yönde kendini geliştirip dinç biri olman önemli ama bu vadede dersler önemli ha ama dersen benim başka yeteneklerim var ben ders mers dinlemem dersen orası başka ama başka yeteneklerin veya hedeflerin yoksa senin önceliğin ders ve üniversite olmalı. Ama tabi hobilerinide bi kenara atma kendini daima geliştir

Yani tâbi hobilerinij olması ve bu yönde kendini geliştirip dinç biri olman önemli ama bu vadede dersler önemli ha ama dersen benim başka yeteneklerim var ben ders mers dinlemem dersen orası başka ama başka yeteneklerin veya hedeflerin yoksa senin önceliğin ders ve üniversite olmalı. Ama tabii hobilerini de bir kenara atma kendini daima geliştir.

3D yazıcı şirketi olan bir akrabamız var. Hatta yakın zamanda TEKNOFEST'e katıldılar. Benim kafam hayal ürünüm olan bir şeyi gerçeğe geçirmek ama sadece hakikatten bahsediliyor ev ortamımızda. Yine de kötü diyemem aileme daha kötüleri de var .Dediğiniz gibi benim yeteneğim bir yere kadar. Derslere odaklanmak gerekli. 😣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı