Demedim mi sanıyorsun?Geliriniz az sayılmaz, üzüldüm. Arkadaşlarınızın oynadığını söylerseniz acıyabilirlerdi.
Demedim mi sanıyorsun?Geliriniz az sayılmaz, üzüldüm. Arkadaşlarınızın oynadığını söylerseniz acıyabilirlerdi.
Bu gayet normal bir şey.Annem "iPhone 5S " kullanır.
Trip atmana gerek yok.Demedim mi sanıyorsun?
Evet, haklısın ama telefon düzgün çalışmıyor,bir kasıyor,bir kasıyor.Bu gayet normal bir şey.
Bir şey düzgün çalışıyor ve yenisine ihtiyacın yoksa yenisini almak kadar gereksiz bir şey yok.
Hayır, o para tamamen boşta.Bankada o kadar birikim var ise benim düşüncem kredisiz ev almaya çalışıyor olabilirler bu da tutumlu olmayı gerektiriyor yani yaşın küçük sana söylemek zorunda değiller fakat başka sebepler de olabilir sende haksızsın demiyorum ama haklıda değilsin.
Benimkilerden daha cimri olamazlar.Bende de 16 binden fazla gelirleri var çok cimriler.
Hemde nasıl olur bizim gelirimiz de yüksek fakat sanki asgari ücret alıyoruz gibi.Yada olabilir en azından 20 tl ver desem verirler düşünmeden.Hayır, o para tamamen boşta.
Benimkilerden daha cimri olamazlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.