Elektronik Ajazz AK680 616 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
28 Aralık'ta sipariş verdim hala kargolanmadı benimki bu nasıl iş ya.
Bence kargolanmıştır ama track id'yi göndermemişlerdir. Websitedeki chat'ten yazın bence. Ben de aynı şekilde yazdım ve bugün kesin kargoya verilmesi gerektiğini, aksi taktirde kargoyu alamayacağımı söyledim.

Bence kargolanmıştır ama track ID'yi göndermemişlerdir. Web sitedeki Chat'ten yazın bence. Ben de aynı şekilde yazdım ve bugün kesin kargoya verilmesi gerektiğini, aksi taktirde kargoyu alamayacağımı söyledim.

Hocam ben iptal edip başka model gene Ajazz klavye alacağımı AK680'in kargolanıp kargolanmadığını ona göre iptal işlemi gerçekleştireceğimi söyledim.
Bana cevap olarak 17sine kadar göndermiş olacağız son kararınız nedir diye sormuşlar ben de
o zaman göndermenizi bekliyorum diye cevap gönderdim.

Siteden verdiğim başka bir siparişim 1 gün sonra kargolandı. AK680 için de yarın dediler. Sitede genel olarak bir problem yok sadece AK680 stokları problem ya.

Hocam ben iptal edip başka model gene Ajazz klavye alacağımı AK680'in kargolanıp kargolanmadığını ona göre iptal işlemi gerçekleştireceğimi söyledim.
Bana cevap olarak 17sine kadar göndermiş olacağız son kararınız nedir diye sormuşlar ben de
o zaman göndermenizi bekliyorum diye cevap gönderdim.

Siteden verdiğim başka bir siparişim 1 gün sonra kargolandı. AK680 için de yarın dediler. Sitede genel olarak bir problem yok sadece AK680 stokları problem ya.
Nereden yazdınız hocam siteden mi mail ile mi ? Bana dönüş yapmadılar çünkü.

Nereden yazdınız hocam siteden mi mail ile mi ? Bana dönüş yapmadılar çünkü.
Siteden canlı sohbet üzerinden bu sabah saat 8 de yazdım. 12 civarı cevap geldi.

Oradan da yazdım dönüş olmadı. Hala karar veremedim kırmızı mı mor mu sipariş edeceğim diye. Yoksa yazmazdım.

Ben renk olarak kırmızı Switch olarak da brown aldım tercih size kalmış.
Resimlerini forumdan topladım karma olarak atayım.

1.png 2.png 3.png 4.png

5.png 6.png 7.png

Son düzenleme:
Son birkaç gündür ürünü satın alabilen var mı? Cuma da denemiştim, hata verip duruyordu. Bugün denedim yine hata veriyor, sanırsam stoklar ile ilgili fakat emin değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı