Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam Valorant'ta denediniz mi klavyeyi? Normal mekanik klavyeye göre hissiyatı nasıl çok farkı var mı? Ürünü beğendiniz mi?

Valorant'ta denemedim sadece CS2 de denedim. Ürünü beğendim malzemesi iyi olduğu için hissiyatı güzel tok bir ses çıkarıyor snaptap açmadığın sürece öyle abartılacak hile gibi bir tarafı yok bence ama gene farkı hissettiriyor.

Switchler normal mekaniklere kıyasla çok yumuşak hocam, dikkatli biriyseniz farkı kesinlikle hissedersiniz.

Sizce snaptap bir hile midir kuzenim o kadar büyüttüki e sporcuların bile kullanması yasak o klavyeleri vesaire dedi. Bende ona e sporcuların büyük bir kısmının bu tipte manyetik klavyeler kullandığını söyledim ama anlamıyor.

Sizce snaptap bir hile midir kuzenim o kadar büyüttüki e sporcuların bile kullanması yasak o klavyeleri vesaire dedi. Bende ona e sporcuların büyük bir kısmının bu tipte manyetik klavyeler kullandığını söyledim ama anlamıyor.

Kesin olarak hile değil, fakat avantaj sağlayan bir özellik. Kuzeniniz bu olayı çok büyütmüş, 2024'te e-sporcuların yarısından fazlası Wooting 60HE/80HE kullandı, diğer kalanlar da farklı markaların magnetik klavyelerini kullandı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı