Hocam girdi ottomasyonu nedeniyle atıldı diyor CS2'de bu snaptap ten dolayı mıdır?
Evet, snaptap yüzünden.
Özel sunucularda deneyebilirsiniz.
Hocam girdi ottomasyonu nedeniyle atıldı diyor CS2'de bu snaptap ten dolayı mıdır?
face it te atarmıEvet, snaptap yüzünden.
Özel sunucularda deneyebilirsiniz.
Face it te atarmı.
Deneyebilirsiniz, sadece VAC sisteminin detectleyip atacağını düşünüyorum.
@ozguven_askim klavye hakkında genel deneyiminiz nasıl oldu hocam? Switchlerinin hissiyatı nasıl?
Valorant'ta atıyor mu?
Sesi güzel ama 3 kez Kick yedim. Bazen yanlış yazıyorum yüzde 90 alışamadığımdandır.
Hocam valorantta denediniz mi klavyeyi? Normal mekanik klavyeye göre hissiyatı nasıl çok farkı var mı? Ürünü beğendiniz mi?Valorant'ta atıyor mu?
Sesi güzel ama 3 kez Kick yedim. Bazen yanlış yazıyorum yüzde 90 alışamadığımdandır.
Hocam Valorant'ta denediniz mi klavyeyi? Normal mekanik klavyeye göre hissiyatı nasıl çok farkı var mı? Ürünü beğendiniz mi?
Hocam Valorant'ta denediniz mi klavyeyi? Normal mekanik klavyeye göre hissiyatı nasıl çok farkı var mı? Ürünü beğendiniz mi?
Switchler normal mekaniklere kıyasla çok yumuşak hocam, dikkatli biriyseniz farkı kesinlikle hissedersiniz.
Sizce snaptap bir hile midir kuzenim o kadar büyüttüki e sporcuların bile kullanması yasak o klavyeleri vesaire dedi. Bende ona e sporcuların büyük bir kısmının bu tipte manyetik klavyeler kullandığını söyledim ama anlamıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.