Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@enzyyx Sizde hem AK680 hem de Madlions Mad mevcuttu değil mi? Gateron jade pro switchlerle değiştirmenin bir etkisi olur mu bu klavyelerde? Şuan Aliexpress'de gateron switchler indirimde gözüküyor. 30'lu pro 800 TL normal jade 600 TL civarı yazım tuşlarını bunlarla değiştirmeye değer mi acaba?

@enzyyx sizde hem AK680 hem de madlions mad mevcuttu değil mi? Gateron jade Pro switchlerle değiştirmenin bir etkisi olur mu bu klavyelerde? Şu an AliExpress'de Gateron switchler indirimde gözüküyor. 30'lu Pro 800 TL normal jade 600 TL civarı yazım tuşlarını bunlarla değiştirmeye değer mi acaba?

Madlions mevcut değil fakat farklı bir magnetic switchli keypadım mevcut, jade/jade Pro switchlerin bu klavyeye uyacağını düşünüyorum, aynı switch tipine sahipler. Siz isterseniz AK680 Max alıp 30lu Gateron jade ile deneme yapabilirsiniz, en kötü ihtimalle iade edersiniz hocam, ya da TR içinde 10'lu şekilde satabilirsiniz, 10 tanesini 350 TL'den satıyorlar rationalkeys sitesinde.

Gateron jade Pro için 200 TL fazla vermeyin hocam, düz jade güzel ses olarak.

Madlions mevcut değil fakat farklı bir magnetic switchli keypadım mevcut, jade/jade Pro switchlerin bu klavyeye uyacağını düşünüyorum, aynı switch tipine sahipler. Siz isterseniz AK680 Max alıp 30lu Gateron jade ile deneme yapabilirsiniz, en kötü ihtimalle iade edersiniz hocam, ya da TR içinde 10'lu şekilde satabilirsiniz, 10 tanesini 350 TL'den satıyorlar rationalkeys sitesinde.

Gateron jade Pro için 200 TL fazla vermeyin hocam, düz jade güzel ses olarak.
Gateronların performansa etkisi var mı stock switchlere oranla? Rapid trigger daha düzgün çalışıyor vs. gibi.

Gateron'ların performansa etkisi var mı stock switchlere oranla? Rapid trigger daha düzgün çalışıyor vs. gibi.

Algılama olarak bir etkisi yok diyebilirim fakat mıknatısı daha iyi, ufak da olsa Rapid triggere bir katkısı bulunmakta. Mıknatıs ne kadar iyi olursa o kadar fazla veri sensöre iletiliyor.

Aynı şekilde stok switchlerden hissiyat olarak da farkı var.

Alacaksanız sonuçları ve uyumluluğu söyleyebilir misiniz hocam? Ben de alacağım fakat mıknatıs kutbuna göre bu switchler ayrıldığı için endişe ediyorum açıkçası.

@judgmennt

Son düzenleme:
Algılama olarak bir etkisi yok diyebilirim fakat mıknatısı daha iyi, ufak da olsa Rapid triggere bir katkısı bulunmakta. Mıknatıs ne kadar iyi olursa o kadar fazla veri sensöre iletiliyor.

Aynı şekilde stok switchlerden hissiyat olarak da farkı var.

Alacaksanız sonuçları ve uyumluluğu söyleyebilir misiniz hocam? Ben de alacağım fakat mıknatıs kutbuna göre bu switchler ayrıldığı için endişe ediyorum açıkçası.

@judgmennt
Klavye daha satın almadım. Ajazz ile Madlions arasında hala karar veremedim. Bir kere Dareu aldım rapid triggerdan dilim yandı. Zararına elden çıkardım aynısını tekrar yaşamak istemiyorum. Göründüğü kadarıyla ikisi de rapid trigger özelliği falan sorunsuz ama kullanım süresi açısından muamma. Birkaç ayda sorun çıkarır mı belli değil. Ajazz daha bilindik marka ama Madlions için de Fierce gaming, ATK/VGN markası olduğunu okudum. Onlar da bildiğim kadarıyla bilindik marka. ATK mouse kullanıyorum şuan. Plastik aksamında sorun yaşadım clicklerde bir boşluk ve gıcırdama ama onun dışında mouse performansı gayet iyi. Hala kararsızım araştırıyorum switchleri de o yüzden sordum. Rapid trigger tuşları gateron kullanmak performansı etkiler mi diye.

Klavye daha satın almadım. Ajazz ile madlions arasında hala karar veremedim. Bir kere Dareu aldım Rapid triggerdan dilim yandı. Zararına elden çıkardım aynısını tekrar yaşamak istemiyorum. Göründüğü kadarıyla ikisi de Rapid trigger özelliği falan sorunsuz ama kullanım süresi açısından muamma. Birkaç ayda sorun çıkarır mı belli değil. Ajazz daha bilindik marka ama madlions için de fierce Gaming, ATK/VGN markası olduğunu okudum. Onlar da bildiğim kadarıyla bilindik marka. ATK mouse kullanıyorum şu an. Plastik aksamında sorun yaşadım Click'lerde bir boşluk ve gıcırdama ama onun dışında mouse performansı gayet iyi. Hala kararsızım araştırıyorum switchleri de o yüzden sordum. Rapid trigger tuşları Gateron kullanmak performansı etkiler mi diye.

Hocam bence Temu'dan alabiliyorsanız bazı kuponlarla Ajazz alın, diğer türlü problem yaşayabilirsiniz. Ben Ajazz tercih ettim, herhangi bir problem yaşamadım şu ana kadar.

Eğer madlions dediğiniz gibiyse de bir alt markanın klavyesini almazdım hocam, aynı şekilde güvenilir bir markanın klavyesi olsa Wooting 60HE klonu olmazdı diye düşünüyorum, driverine kadar kopyalanmasına izin vermezlerdi.

Hocam bence Temu'dan alabiliyorsanız bazı kuponlarla Ajazz alın, diğer türlü problem yaşayabilirsiniz. Ben Ajazz tercih ettim, herhangi bir problem yaşamadım şu ana kadar.

Eğer madlions dediğiniz gibiyse de bir alt markanın klavyesini almazdım hocam, aynı şekilde güvenilir bir markanın klavyesi olsa Wooting 60HE klonu olmazdı diye düşünüyorum, driverine kadar kopyalanmasına izin vermezlerdi.
Bilemiyorum bunların hepsi sanki aynı fabrikadan üretiliyormuş gibi geliyor. Benzer fiyata bir sürü klavye var piyasada. Hepsi de anlaşmış gibi bir sürü model üretmiş ultimate, flagship, no RGB falan. Keycapsler bile birbirine benziyor. Ulugames en azından 2 yıl garanti vadediyor. Temu 3 aydan sonra ilgileneceğini zannetmiyorum. Ulugames de ilgilenir mi o da muamma ama aradaki fark da çok fazla değil kuponsuz 1000 TL bile fark yok. Ek olarak Madlions 8000 Hz ve yurtiçi, yurtdışı çok popüler olduğu için sorun vs. çıktığında çözmesi daha kolay olur.(Yazılımsal sorun olarak insanlar birbirine yardımcı olur anlamında. Donanımsal bozulursa zaten yapacak bir şey yok) O yüzden Madlions'a daha yakınım ama karar veremedim hala.

Son düzenleme:
Bilemiyorum bunların hepsi sanki aynı fabrikadan üretiliyormuş gibi geliyor. Benzer fiyata bir sürü klavye var piyasada. Hepsi de anlaşmış gibi bir sürü model üretmiş Ultimate, flagship, no RGB falan. Keycapsler bile birbirine benziyor. Ulugames en azından 2 yıl garanti vadediyor. Temu 3 aydan sonra ilgileneceğini zannetmiyorum. Ulugames de ilgilenir mi o da muamma ama aradaki fark da çok fazla değil kuponsuz 1000 TL bile fark yok. Ek olarak madlions 8000 Hz ve yurt içi, yurt dışı çok popüler olduğu için sorun vs. çıktığında çözmesi daha kolay olur.(yazılımsal sorun olarak insanlar birbirine yardımcı olur anlamında. Donanımsal bozulursa zaten yapacak bir şey yok) o yüzden Madlions'a daha yakınım ama karar veremedim hala.

Kullandığım iki adet 8KHz polling rate oranına ulaşabilen klavye var, 1000Hz ve 8000Hz arasındaki farkı hissetmediğim ve daha stabil olduğu için 1000Hz kullanıyorum hocam, herhangi bir insanın da farkı hissedeceğini düşünmüyorum. Dediğiniz gibi birçok versiyon üretilmiş fakat Ajazz'da böyle bir problem yok, sadece flagship ve standard var. İkisi de neredeyse aynı özelliklere sahip birkaçı haricinde. Ulugames bu klavye için resmi bir ithalatçı olmadığı için garantisinin bu klavyelere bir işlem yapabileceğini sanmıyorum, neticede hepsi yurt dışından geliyor. Sadece Ulugames'in deposuna teslim ediliyor ve oradan sipariş verdiğinizde size yurtiçinden kargolanıyor. Daha öncesinde aliexpressten bir alışveriş yaptığımda üründe problem yaşadığım zaman ürünün fiyatının belli bir kısmı iade edilmişti, üründeki problemi de 2 gün sonra çözmüştüm.

Kullandığım iki adet 8KHz polling rate oranına ulaşabilen klavye var, 1000Hz ve 8000Hz arasındaki farkı hissetmediğim ve daha stabil olduğu için 1000Hz kullanıyorum hocam, herhangi bir insanın da farkı hissedeceğini düşünmüyorum. Dediğiniz gibi birçok versiyon üretilmiş fakat Ajazz'da böyle bir problem yok, sadece flagship ve standard var. İkisi de neredeyse aynı özelliklere sahip birkaçı haricinde. Ulugames bu klavye için resmi bir ithalatçı olmadığı için garantisinin bu klavyelere bir işlem yapabileceğini sanmıyorum, neticede hepsi yurt dışından geliyor. Sadece Ulugames'in deposuna teslim ediliyor ve oradan sipariş verdiğinizde size yurtiçinden kargolanıyor. Daha öncesinde aliexpressten bir alışveriş yaptığımda üründe problem yaşadığım zaman ürünün fiyatının belli bir kısmı iade edilmişti, üründeki problemi de 2 gün sonra çözmüştüm.
Hocam teknik sorunu vesaire var mıdır? Alınca 1-2 ayda falan bozulmasın yeter.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı