Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selamlar, temuda satılan ak680max 1000Hz(no rgb) olan mı yoksa 8000hz rgb olanmı mesajların tamamını okuyamadım yazıyor ise kusura bakmayın

Selamlar, Temu'da satılan AK680MAX 1000Hz(no RGB) olan mı yoksa 8000Hz RGB olanmı mesajların tamamını okuyamadım yazıyor ise kusura bakmayın.

1000Hz ve RGB'siz olan, fakat kuponla 1300 TL civarına alırsanız hiçbir şey kaybetmezsiniz. 1000Hz ile 8000Hz arasında fark edebileceğiniz hiçbir fark yok hocam.

Hocam haklısınız Hz konusunda önceki sayfaları incelediğimde RGB'li ve RGB'siz versiyonlardan bahsedilmiş Hz'den dolayı değil de RGB'den dolayı sormak istemiştim. RGB'li versiyon satılmıyor sanırım?

Ve de kupondan bahsettiniz kupon gözükmüyor bende ama nasıl kullanabilirim?

Son düzenleme:
Hocam haklısınız Hz konusunda önceki sayfaları incelediğimde RGB'li ve RGB'siz versiyonlardan bahsedilmiş Hz'den dolayı değil de RGB'den dolayı sormak istemiştim. RGB'li versiyon satılmıyor sanırım?

RGB'li versiyon maalesef Türkiye'ye gönderilmiyor 30 euroyu geçtiği için.

Ve de kupandan bahsettiniz kupon gözükmüyor bende ama nasıl kullanabilirim?

@atakanoway hocam siz yardımcı olabilir misiniz? Temu hakkında pek bir fikrim yok.

Veyahut kupon var mı siz kuponla deyince bu ürün için herkese tanımlanan bir kupon var gibi anladım.

RGB'li versiyonun gelme ihtimali ne kadar? Deneyip normali gelirse iade edebilir miyim?

RGB'li versiyonun gelme ihtimali ne kadar? Deneyip normali gelirse iade edebilir miyim?

RGB'li versiyon gelme ihtimali sıfır. Deneyip iade edebilirsin ama boş vakit kaybı.

Ayrica üründe sorun yoksa ve keyfi iadeyse vergiyi vermeme gibi seyler oluyordu diye hatirliyorum.

RGB'li versiyon gelme ihtimali sıfır. Deneyip iade edebilirsin ama boş vakit kaybı.

Ayrica üründe sorun yoksa ve keyfi iadeyse vergiyi vermeme gibi seyler oluyordu diye hatirliyorum.

Bana AliExpress Epomaker Store üzerinden no light versiyonu almama rağmen RGB gönderildi fakat artık geleceğini sanmıyorum.

Ve de kupondan bahsettiniz kupon gözükmüyor bende ama nasıl kullanabilirim?
hocam 2 3 ay önce bana 3 tane 200TL kupon vermişlerdi sanırım bir şey yapmamıştım üye olduğum için verdiler sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı