Selamlar, Temu'da satılan AK680MAX 1000Hz(no RGB) olan mı yoksa 8000Hz RGB olanmı mesajların tamamını okuyamadım yazıyor ise kusura bakmayın.
Hocam haklısınız Hz konusunda önceki sayfaları incelediğimde RGB'li ve RGB'siz versiyonlardan bahsedilmiş Hz'den dolayı değil de RGB'den dolayı sormak istemiştim. RGB'li versiyon satılmıyor sanırım?
Ve de kupandan bahsettiniz kupon gözükmüyor bende ama nasıl kullanabilirim?
Veyahut kupon var mı siz kuponla deyince bu ürün için herkese tanımlanan bir kupon var gibi anladım.
RGB'li versiyonun gelme ihtimali ne kadar? Deneyip normali gelirse iade edebilir miyim?
RGB'li versiyon gelme ihtimali sıfır. Deneyip iade edebilirsin ama boş vakit kaybı.
Ayrica üründe sorun yoksa ve keyfi iadeyse vergiyi vermeme gibi seyler oluyordu diye hatirliyorum.
hocam 2 3 ay önce bana 3 tane 200TL kupon vermişlerdi sanırım bir şey yapmamıştım üye olduğum için verdiler sanırım.Hocam haklısınız Hz konusunda önceki sayfaları incelediğimde RGB'li ve RGB'siz versiyonlardan bahsedilmiş Hz'den dolayı değil de RGB'den dolayı sormak istemiştim. RGB'li versiyon satılmıyor sanırım?
Ve de kupondan bahsettiniz kupon gözükmüyor bende ama nasıl kullanabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.