Akit, İBB'yi "üniversiteli kızlara cinsel taciz" başlığıyla hedef aldı

Çöl bedevisi dolu olan yerde böyle bir hareket yaparsa tepki alır, keşke başka bir yardım verseydi.
Bence gayet yerinde bir yardım, çöl bedevilerinin ne düşündüğünü pek umursamamak lazım.

Ped vermesi cidden absürd olmuş, sonuç olarak bu toplumda gizli tutulan bir şeyi açık açık vermek ayıp olarak algılanır. Taciz değil ama yanlış bence. Muhafazakarlardan tepki alması doğal.
Bu meselenin ayıpla alakası yok. Bu malzemeler kadınlar için zaruri. Hayat kolaylaştıran falan demiyorum, zorunlu. Kadınlar bu tarz ürünlere ulaşamadıklarında birçok hastalığa açık ve savunmasız hale geliyor. Bu ürünler gerçekten çok pahalı ve özellikle öğrenci olan kadınlar bunlara erişmekte güçlük çekiyor. Önemli bir konu.

Erkek çoğunluklu bir forum olarak erkekler için zaruri tek kişisel bakım ürününün peçete olduğunu varsayarsak empati yapmak zor.

Bu meselenin ayıpla alakası yok. Bu malzemeler kadınlar için zaruri. Hayat kolaylaştıran falan demiyorum, zorunlu. Kadınlar bu tarz ürünlere ulaşamadıklarında birçok hastalığa açık ve savunmasız hale geliyor. Bu ürünler gerçekten çok pahalı ve özellikle öğrenci olan kadınlar bunlara erişmekte güçlük çekiyor. Önemli bir konu.

Erkek çoğunluklu bir forum olarak erkekler için zaruri tek kişisel bakım ürününün peçete olduğunu varsayarsak empati yapmak zor.
Bence de vermesi doğru, yanlış değil. Ama çöl bedevilerinin eline koz veriyor böyle bir hareketle. Yoksa doğru bir hareket.

Kadrosunun dilinde fazla ''iş'' yapmaktan dolayı yara oluşan ve evlerde tuvalet kağıdı olarak kullanılan bu kağıt israfının geçtiği bir konuyu açmak bile bir hakarettir.
Bozuk saat bile günde iki kez doğru gösteriyor iken bu gerici bir kez bile şaşırtmıyor.

Son düzenleme:
Bunda DP iktidarının büyük payı var. İnsanların özgür olması lazım. Özgürlüğün olmadığı yerde yıkım ve kaos vardır.

Bunda DP iktidarının büyük payı var. İnsanların özgür olması lazım. Özgürlüğün olmadığı yerde yıkım ve kaos vardır.
Zaten DP'nin iktidar olması Türkiye'nin kaderini çok kötü bir şekilde değiştirdi.
Bugünün insanının temelini DP oluşturdu.

Ekleme: Bazı kişiler DP'nin iktidardayken iyi bir şekilde ekonomiyi yönettiğini zannediyor. O refahın sebebi ABD'nin yaptığı Marshall yardımıdır.

DP'nin ekonomi alanında tek iyi ihracatı yok.

Ekleme: Bazı kişiler DP'nin iktidardayken iyi bir şekilde ekonomiyi yönettiğini zannediyor. O refahın sebebi ABD'nin yaptığı Marshall yardı mıdır?

DP'nin ekonomi alanında tek iyi ihracatı yok.
DP, AKP'nin eski halidir. Aralarında hiçbir fark yok. Aynı zihniyetler, üstüne üstlük aldıkları oylar bile aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı