Pedin gerçekten bir ihtiyaç olması gerçeği; aptal muhafazakarların gereksiz tepkileri karşısında daha mi önemsiz, bu konuya gerçekten bu yorumu yapıp sonra da R yapmaya mı geldik? Taciz değil de yanlışmışmış. Hadi konu mesajları da iç açıcı değil de bu ayrı bir seviye artık.Ped vermesi cidden absürt olmuş, sonuç olarak bu toplumda gizli tutulan bir şeyi açık açık vermek ayıp olarak algılanıyor. Taciz değil ama yanlış bence. Muhafazakarlardan tepki alması doğal.
Bu toplumda yapılacak bir yardım değil. Burası batı değil. Başka bir yardım yapabilirdi. Bu toplum değişmez. İmamoğlu çok umursamaz birisi. Taciz olduğunu da düşünmüyorum, ne R'sinden bahsediyorsun? Sadece yardım yapılan toplum yanlış.Pedin gerçekten bir ihtiyaç olması gerçeği; aptal muhafazakarların gereksiz tepkileri karşısında daha mi önemsiz, bu konuya gerçekten bu yorumu yapıp sonra da R yapmaya mı geldik? Taciz değil de yanlışmışmış. Hadi konu mesajları da iç açıcı değil de bu ayrı bir seviye artık.
Ekrem Imamoğlu süper bir iş yapmış. Gercekten masraflilar bu meretler. Umarım ileride destekler artar, mümkünse en azından belirli kalitedeki pedler ücretsiz olur. Yine bir Technopat klasiği olarak oldukça alakalı olmasına rağmen kimsenin konuşmadığı bir konu bu da.
Bu hükümet illaki değişecek. Yeni Akit'in o zaman ne yapacağını çok merak ediyorum.
Yardım yapılan kişiler AKP'li yaşlı amcalar değil, ogrenciler. Yapacakları her işi de dayılara soracak değiller. Elalem ne der mantığıyla iş yapılmaz. Bu yardımlar gerçekten ihtiyacı olan kişilere gidiyor. Sizin mantığınızla toplumdaki muhafazakar kesimin damarına dokunan hiçbir şey yapılmasın.Bu toplumda yapılacak bir yardım değil. Burası batı değil. Başka bir yardım yapabilirdi. Bu toplum değişmez. İmamoğlu çok umursamaz birisi. Taciz olduğunu da düşünmüyorum, ne R'sinden bahsediyorsun? Sadece yardım yapılan toplum yanlış.
2002 seçimleri; %34@388526 belirli bir zamana kadar ülkenin yarısı akp'liydi zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.