Akit, İBB'yi "üniversiteli kızlara cinsel taciz" başlığıyla hedef aldı

Ped vermesi cidden absürt olmuş, sonuç olarak bu toplumda gizli tutulan bir şeyi açık açık vermek ayıp olarak algılanıyor. Taciz değil ama yanlış bence. Muhafazakarlardan tepki alması doğal.
Pedin gerçekten bir ihtiyaç olması gerçeği; aptal muhafazakarların gereksiz tepkileri karşısında daha mi önemsiz, bu konuya gerçekten bu yorumu yapıp sonra da R yapmaya mı geldik? Taciz değil de yanlışmışmış. Hadi konu mesajları da iç açıcı değil de bu ayrı bir seviye artık.

Ekrem Imamoğlu süper bir iş yapmış. Gercekten masraflilar bu meretler. Umarım ileride destekler artar, mümkünse en azından belirli kalitedeki pedler ücretsiz olur. Yine bir Technopat klasiği olarak oldukça alakalı olmasına rağmen kimsenin konuşmadığı bir konu bu da.

Pedin gerçekten bir ihtiyaç olması gerçeği; aptal muhafazakarların gereksiz tepkileri karşısında daha mi önemsiz, bu konuya gerçekten bu yorumu yapıp sonra da R yapmaya mı geldik? Taciz değil de yanlışmışmış. Hadi konu mesajları da iç açıcı değil de bu ayrı bir seviye artık.

Ekrem Imamoğlu süper bir iş yapmış. Gercekten masraflilar bu meretler. Umarım ileride destekler artar, mümkünse en azından belirli kalitedeki pedler ücretsiz olur. Yine bir Technopat klasiği olarak oldukça alakalı olmasına rağmen kimsenin konuşmadığı bir konu bu da.
Bu toplumda yapılacak bir yardım değil. Burası batı değil. Başka bir yardım yapabilirdi. Bu toplum değişmez. İmamoğlu çok umursamaz birisi. Taciz olduğunu da düşünmüyorum, ne R'sinden bahsediyorsun? Sadece yardım yapılan toplum yanlış.

Son düzenleme:
Bu toplumda yapılacak bir yardım değil. Burası batı değil. Başka bir yardım yapabilirdi. Bu toplum değişmez. İmamoğlu çok umursamaz birisi. Taciz olduğunu da düşünmüyorum, ne R'sinden bahsediyorsun? Sadece yardım yapılan toplum yanlış.
Yardım yapılan kişiler AKP'li yaşlı amcalar değil, ogrenciler. Yapacakları her işi de dayılara soracak değiller. Elalem ne der mantığıyla iş yapılmaz. Bu yardımlar gerçekten ihtiyacı olan kişilere gidiyor. Sizin mantığınızla toplumdaki muhafazakar kesimin damarına dokunan hiçbir şey yapılmasın.

@388526 belirli bir zamana kadar ülkenin yarısı AKP'liydi zaten.

@388526 belirli bir zamana kadar ülkenin yarısı akp'liydi zaten.
2002 seçimleri; %34
2004 yerel seçimleri; %41
2007 seçimleri; %46
2011 yerel seçimleri; %46
2014 yerel seçimleri; %42
Haziran 2015 seçimleri; %40
Kasım 2015 seçimleri; %49
2017 referandumu, evet oranı; %51
2019 yerel seçim sonuçları; %44
2023'teki olası AKP oyu; %33-35 arası.

Bu milletten bir şey olmaz. 2020'ye kadar ülkenin yarısı AKP'liydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı