AKK'siz Türknet nasıldır?

Katılım
16 Ağustos 2013
Mesajlar
1.417
Makaleler
2
Çözümler
17
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Bilinen üzere Türknet yeni bir AKN'siz paket çıkardı. Geçip geçmemek konusunda tereddütler yaşıyorum. Bildiğim kadarıyla taahhüt vermek gibi bir olay yok Türknet'te. Türknet kullanan arkadaşlar memnuniyet seviyesini yazarsa sevnirim. Teşekkürler.
 
Arkadaşıma önermiştim, denedi 1 ay. Hiç memnun olmadı iptal ettirdi, iptal ettirme işleride çok uzun sürdü ama tam tersi başka bir arkadaşım çok memnun.
 
Eğer kotasız internet kullanmak istiyorsanız geçebilirsiniz. Peki siz hangi internet servis sağlayıcısından hizmet alıyorsunuz?
 
D-Smart'tan hizmet alıyorum. 8 mbps 50GB akk var. Oturduğum yerde zaten fiber yok. Benim için asıl sorun olan şey AKK. Yoğun bir internet kullanımı var evde. Ayın ilk haftası AKK doluyor ve bütün ay ölüm geliyor.
 
Biraz beklemenizi tavsiye ederim.
Fiber altyapısı için diyorsanız en az 5 yıl varmış gelmesine. Türk Telekom'a 1 ay önce sormuştuk böyle dendi. Bulunduğum şehirde henüz adam akıllı fiber yapılanması yok. Bende tam merkezde oturmuyorum zaten.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı