Ek01000
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle diyecek söz bulamadığım için oluşan 2. olayı sizinle paylaşmak istedim. Mersin'de yaşıyorum ve yanı başımıza ya zararına işletecek ölü bir santral ya da patlayacak bir bomba inşaattı yapıyorlar. Daha doğrusunu onu bile yapamıyorlar! Daha öncesinde temelinde çatlak çıkan santralin şimdi de inşaatta patlama meydana gelmiş. Santralin olduğu yerde yaşayan arkadaşımın camlarının kırıldığını da öğrenerek bilgiyi onayladım. Cidden süreç tam anlamıyla bir faciaya doğru sürükleniyor.
Daha öncesinde bana nükleeri savunan bütün arkadaşları bu konuya davet ediyorum. Fikirlerimizi merak ediyorum. Özellikle @SideWinder hocam ile daha öncesinde hatırı sayılır bir tartışmamız olmuştu.
Herkesin fikrini seviyeli bir ortamda tartışmaya davet ediyorum. Teşekkürler.
www.cumhuriyet.com.tr
Daha öncesinde bana nükleeri savunan bütün arkadaşları bu konuya davet ediyorum. Fikirlerimizi merak ediyorum. Özellikle @SideWinder hocam ile daha öncesinde hatırı sayılır bir tartışmamız olmuştu.
Herkesin fikrini seviyeli bir ortamda tartışmaya davet ediyorum. Teşekkürler.
CHP’li Başarır: Akkuyu santral inşaatında patlama meydana geldi
CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Akkuyu Nükleer Santrali inşaatında patlama meydana geldiğini iddia ederek, “18.20 sıralarında yaşanan patlamadan ötürü, Gülnar bölgesinde kırılmayan cam ve kapı kalmadı” dedi.