Akkuyu Nükleer Santralde patlama meydana geldi!

Tam olarak neden oluştuğu belli olmayan -iddia edilen!- bir patlamadan ötürü nükleer enerjiyi kötülemek bilime hakaret olur.

Kaldı ki gerçekte böyle bir şey olsaydı, bugün saatlerce boş konuşulan açık oturum programlarında nükleer santraller konuşulur yer yerinden oynardı..
Hep Çernobil örneği verilir ama o zamanın teknolojisi ile bugünün teknolojisi arasında çok büyük gelişmelerin olduğu unutulur..
Günümüzdeki tesis yapımlarında kullanılan teknik ve malzemeler çok üst düzey, Nükleer santrallerde tehlike, artık neredeyse sıfıra yakın.

Fayda maliyet olarak ise diğer bütün enerji üretim santrallerinden daha verimli.. Ülkemiz için çok geri kalınmış bir teknoloji. Böyle konular konuşulurken ideolojiler, sağ ve sol bir kenara bırakılarak düşünülmesi gerekir.

Cehapenin suçu bu nükleer mükleer patlama olayları. Cehape zihniyeti budur işte. (!)
Şaka maka geçmiş olsun. Bende Adana'da yaşıyorum olası bir radyoaktif patlamada çernobil V2 görme ihtimalimiz var. Allah korusun.

Ben de Adana'da oturuyorum kardeşim ben de korkuyorum patlarsa da sonumuz radyasyondan ölümle biterse diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı