Alanya'da karnesi zayıf gelen çocuğa darp

Hocalarım, yani darp degil öldürmeye teşebbüs. Kafa ustu vurmalar, nefes borusuna tekmeler, tokatlar. Allah belasını versin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Video Linki ölmüş. Buraya yeni link bırakıyorum.
 
Son düzenleme:
Hayatımda yediğim en ilginç duyar olabilir. Bir haber paylaştım diye üzülmediğim anlamına gelmez. Ağlama emojisi koymam lazımdı sanırım.
Hocam burada kim haklı kim değil diye mi tartışıyoruz sizce?? Ben sadece merak ettiğim için sordum. Siz zeka seviyemi aşağılayarak başka seviyeye çektiniz. Boş konuşuyorsunuz. Ben sadece nerede dövüldüğü neden önemli diye bir soru sordum. Saçma sapan yerlere çekip koyun diyip zeka seviyemi aşağılayamazsınız. Kimsiniz siz ya? Küçücük bir çocuk hayvan tarafından dövülmüş nerede dövüldüğü sizin için neden önemli sorusunu sorduğum için aldığım muameleye bak. De ki şu şu için önemli yada cevap verme ama benim hakkımda bir b.k bilmeden benim zeka seviyemi aşağılama.
 
Hayatımda yediğim en ilginç duyar olabilir. Bir haber paylaştım diye üzülmediğim anlamına gelmez. Ağlama emojisi koymam lazımdı sanırım.
Ben üzülmediğinizi söylemedim hocam. Öyle bir şey söyledim mi? Sadece nerede şiddet uygulandığının ne önemi olduğunu sordum size? Sorular cevap içindir düzgün bir cevap verseydiniz veya aşağılamak yerine cevap vermeseydiniz kapatıcaktım konuyu. Ama siz aşağılamaya başladınız. Ne olduğumu şaşırdım. Ayrıca bu duyar falan değil zeka seviyemi aşağılayan sırf çocuğun nerede darp gördüğünün ne önemi var dediğim için bana koyun diyen şahıs siz değil misiniz?
 

Geri
Yukarı