18 yaşında okusam mı okumasam mı bilemiyorum. Life.Bende bu sene ki YKS'ye girdim 1 gün bile çalışmadım TYT iyi geçti bakalım belki AÖF'e girerim olursa. 21 yaşındayım okusam mı okumasam mı bilemiyorum...
18 yaşında okusam mı okumasam mı bilemiyorum. Life.Bende bu sene ki YKS'ye girdim 1 gün bile çalışmadım TYT iyi geçti bakalım belki AÖF'e girerim olursa. 21 yaşındayım okusam mı okumasam mı bilemiyorum...
Oku bence.18 yaşında okusam mı okumasam mı bilemiyorum. Life.
Hocam o kadar da değil. Biraz da kişiye bakıyor. Ben epilepsi hastası olduğumdan ilkokul ve ortaokula çok fazla gidemedim bundan dolayı temel eksiğim vardı. Liseye geçtim eksikliği hissediyordum ve ders çalışma psikolojim diye bir şey yoktu küçüklükten gelen ve bir şekilde bitiridim. Üniversite sınavına girmedim çalışmak istiyordum bir süreliğine durumlardan dolayı o da olmadı hastalığımdan dolayı. Şimdi yaşım 21, 1 senedir kendi kendime Frontend öğreniyorum. Öğrenirken dediğin gibi zorlanma var ama imkansız kadar da değil. Şimdi ise yaşım 21. Çok aradayım okumak veya okumamak için. Çünkü okumak istesem çoğu şeyi unutacağım. React öğreniyorum şuan da ama dediğim gibi kafam karışık.Okumak veya okumamak? Bütün mesele bu, demiş şaykpiyır'ın Hamleti.
Okulu bıraktığınız yerde öğrenim hayatınız da sona erer. Sonradan kendi çabanız ile bir şey öğrenebilme ihtimali sıfır.
Mesela konuyu Futbol'a taşıyalım. İyi bir Futbolcu olmanın yolu, iyi bir antrenörden geçer. Takımlar boşuna milyonlar ödemiyorlar iyi bir Antrenör için.
Sağlam bir Hoca, ve sıkı çalışma.
Okulu bıraktığınızda yapacağınız tek şey kalır, o da Sanayi'ye gidip çıraklık yapmak.
Okulu bırakmak derken eğer Türkiye Cumhuriyeti akademi kurumlarından bahsediyorsan, bırakması tabi ki kendi yaşam tarzına göre değişir.Okumak veya okumamak? Bütün mesele bu, demiş şaykpiyır'ın Hamleti.
Okulu bıraktığınız yerde öğrenim hayatınız da sona erer. Sonradan kendi çabanız ile bir şey öğrenebilme ihtimali sıfır.
Mesela konuyu Futbol'a taşıyalım. İyi bir Futbolcu olmanın yolu, iyi bir antrenörden geçer. Takımlar boşuna milyonlar ödemiyorlar iyi bir Antrenör için.
Sağlam bir Hoca, ve sıkı çalışma.
Okulu bıraktığınızda yapacağınız tek şey kalır, o da Sanayi'ye gidip çıraklık yapmak.
21 yaşında mısın? Aga boşver okulu. Şimdi yapacağın ilk iş şu. Frontend meraklısısın. Güzel. Nice...Hocam o kadar da değil. Biraz da kişiye bakıyor. Ben epilepsi hastası olduğumdan ilkokul ve ortaokula çok fazla gidemedim bundan dolayı temel eksiğim vardı. Liseye geçtim eksikliği hissediyordum ve ders çalışma psikolojim diye bir şey yoktu küçüklükten gelen ve bir şekilde bitiridim. Üniversite sınavına girmedim çalışmak istiyordum bir süreliğine durumlardan dolayı o da olmadı hastalığımdan dolayı. Şimdi yaşım 21, 1 senedir kendi kendime Frontend öğreniyorum. Öğrenirken dediğin gibi zorlanma var ama imkansız kadar da değil. Şimdi ise yaşım 21. Çok aradayım okumak veya okumamak için. Çünkü okumak istesem çoğu şeyi unutacağım. React öğreniyorum şuan da ama dediğim gibi kafam karışık.
Programlama bir çıraklık mesleği değil ki, eline tornavidayı alıp, ustayı izleyeceksin. Programlama bir kafa mesleği, mühendislik. Yazılım mühendisi denir. Üniversite okuyarak olursun.
Üniversite okumadan olunmaz kesinlikle. Fakat, şöyle bir sorun var. Türkiye bünyesinde 3 5 tane üniversite dışında, bilişimin kültürünü verebilen üniversite yok. Burada birkaç sebep var.Programlama bir çıraklık mesleği değil ki, eline tornavidayı alıp, ustayı izleyeceksin. Programlama bir kafa mesleği, mühendislik. Yazılım mühendisi denir. Üniversite okuyarak olursun. Video izleyerek te öğrenemezsin. Çok zekiysen bir şeyler kendin de araştırarak, düzgün kaynaklardan öğrenebilirsin, ama asla yazılım mühendisi olamazsın. Ben 2009 senesinden beri kendim araştırarak bir şeyler çalışıyorum. Bir o kadar daha devam edersem, baya ilerlemiş olurum. Ama yine de bir yazılım mühendisi olamam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.