Aldığınıza pişman olduğunuz oyunlar

Neredeyse 10 sene önce oynadığım Far Cry'ın ilk oyununu yine oynamak için hevesle Steam'den satın alıp indirdim. Almaz olaydım. Bin çeşit hata ile karşılaştım. FPS'in sabitlenmemesi, oyunun çökmesi, çevre modellerinin, gölgelerin bozuk olması vs. indirdiğimden 10 dakika sonra oyunu silip iade ettim.
 
Crysis serisi (Crysis 2'yi, 3 - 4 saat oynayıp silmiştim).

Hocam, 2. oyun kendisi çok tekrar ediyordu. Ben serinin sonunu getirmek için zar zor bitirmiştim cidden. Ama 3. oyunda çeşitlilik daha çok. Ve kendini tekrar etmiyor. En fazla 7 saatinizi alır, onu oynamanızı öneririm.
 
Euro Truck Simulator 2.

Aldığımda 5 dakika oynayıp uyuyakalmıştım. 11 saat geçince de iade de edilemedi. Gerçi iade etmeye niyetim yoktu ama profilimde rezil gibi 11 saat gözüküyor.

Bunun dışında aldığım 500 oyunun hepsinden memnunum. 😅
 
Geçenlerde aldığım bir oyunu iade edemeyince aklıma geldi bu durum. O sebeple paylaşalım istedim.

Ben geçenlerde Wolfenstein serisine başlamak istemiştim ve aldım da ilk oyunu. Ancak FPS sevemememden ötürü sanırım içine çekmedi beni oyun. Hikayesi de nedense bu 2 saatte sarmadı. Seçim sekansı çok iyiydi, karakterler fena değildi ancak hepsi o. Pek sarmadı beni. :D 2 saate yakın oynadıktan sonra tekrar açmaya bile üşendim. Steam dışı siteden aldığım için de iade edemedim. Oyun Wolfenstein: The New order. Sizin bu şekilde övüldüğü için aldığınız ve sevmediğiniz oyunlar neler?

Cyberpunk 2077, RDR 2, Witcher 3, PES 2021.
 
Payday 2 almıştım ve evden aniden çıkmak zorunda kaldın oyun 5 saat açık kaldığı için iade edemedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı