Aldığınıza Pişman Olduğunuz Şeyler

Zalman Z3 Plus. Bu zamanda böyle bir kasayı aldığım için pişman olmuştum. Kablolama açısından oldukça zayıf. Ayrıca eski bir kasa. SSD' yi koymak için adam gibi bir yer yok.

Bir de araba için kalitesiz telefon tutacağı aldığım için pişmanım. Telefon habire düşüp duruyor.
Su geçirmez kulaklık aldım. Su geçirdi. Sony.
Ne yazık ki su geçirmez başlıklarını takmanız gerek su geçirmemesi için. Tabi takmayınca da kullanabilirsiniz ancak o zaman kulaklık su kaçırabilir. Kullanım kılavuzunda yazıyor :)

Ben de almıştım o kulaklığı. Garantisinin bitmesine son bir hafta kala nasıl becerdi isem RESET tuşuna basıp MP3' ü bozdum. Hemen garantiye gönderdim. Yeni modeliyle değiştirdiler. Son dakika golünü attım diye bayağı sevindim :neşeli: Pişman değilim çok şükür.

Yeni modelinden memnun muyum diye soracak olursanız, müzik dinlerken ara sıra kilitlenmesi haricinde memnunum. Neden kilitlendiğini araştırınca sebebinin müziklerin telif haklarıyla ilgili olduğunu öğrendim. Tabi müzikleri Youtube Converter' dan indirince galiba otomatik olarak telif haklarını da çiğnemiş oluyorum. Teşekkürler Sony :mad:
 
İlk Vestel tabletim olmuştu. Müşteri hizmetleri aşırı berbattı. Ayrıca 300 TL vermiştim ve aşırı derecede çok üzülmüştüm. Sonra Casper bir tabletim oldu. Aşırı yavaş bir tabletti. Tabii o zamanlar anlamadığım için hep ucuz mallar alıyordum. Cahillik işte. :) Şimdi ise Xiaomi Mi 6 telefonunu kullanıyorum. Aşırı memnunum.
 
Bundan 5 sene önce eve bir koşu bandı aldık.Hayır öyle aman aman sporcu falan da değiliz.O kadar parayı neden verdik anlamıyorum evde muazzam yer kaplıyor.Spor yaparım kilo veririm gazıyla almayın, o gaz sönünce ne yazık ki evde büyük bir yer kaplayan metal yığınına dönüşüyor.
 

Geri
Yukarı