Aldığınıza Pişman Olduğunuz Şeyler

Zalman Z3 Plus. Bu zamanda böyle bir kasayı aldığım için pişman olmuştum. Kablolama açısından oldukça zayıf. Ayrıca eski bir kasa. SSD' yi koymak için adam gibi bir yer yok.

Bir de araba için kalitesiz telefon tutacağı aldığım için pişmanım. Telefon habire düşüp duruyor.

Ne yazık ki su geçirmez başlıklarını takmanız gerek su geçirmemesi için. Tabi takmayınca da kullanabilirsiniz ancak o zaman kulaklık su kaçırabilir. Kullanım kılavuzunda yazıyor :)

Ben de almıştım o kulaklığı. Garantisinin bitmesine son bir hafta kala nasıl becerdi isem RESET tuşuna basıp MP3' ü bozdum. Hemen garantiye gönderdim. Yeni modeliyle değiştirdiler. Son dakika golünü attım diye bayağı sevindim :neşeli: Pişman değilim çok şükür.

Yeni modelinden memnun muyum diye soracak olursanız, müzik dinlerken ara sıra kilitlenmesi haricinde memnunum. Neden kilitlendiğini araştırınca sebebinin müziklerin telif haklarıyla ilgili olduğunu öğrendim. Tabi müzikleri Youtube Converter' dan indirince galiba otomatik olarak telif haklarını da çiğnemiş oluyorum. Teşekkürler Sony :mad:


Zalman Z3 Plus kadar dandik bir kasa yok bir ara herkes o kasayı övüyordu. Beyzbol sopası parçalamaya bile değmez o kasa.:dikkatli:
4000TL ye bilgisayar topladım, bozuk parçalar verdiler. Garanti dışı kabul edildi :)

:(
 
Benim ki biraz diğer arkadaşlara göre biraz farklı sanırım. Ben oyun konusunda çok iyi olduğumu düşünüyorum. Bu yüzden 1.5 sene önce 800x600 ayarlarda CS GO da 40-50 FPS veren bilgisayardan sonra bir sistem topladım. Bu arada o PC de güzideye kadar çıkmışlığım vardı. Sonra Vatan’dan 0 bilgi ile sistem topladım. Sonra Technopat’ı keşfettim ve sayesinde-sayenizde çok bilgi edindim. Montaj yapmayı bile ögrendim. Montajda ne var demeyin hiç bilgim yoktu RAM bile takamazdım. Neyse Vatan sağolsun öyle saçma bir sistem yapmıştı ki darboğaz yapıyordu. Monitör biraz dandikti. Çok pişman olmuştum. Uzun araştırmalar ve 1 sene sonunda parçaları yavaş yavaş satıp adam akıllı bir sistem topladım. Bilgisiz hareket etmek pişmanlıktır. Recep ve Ali beyler, çok yaşasınlar. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı