Aldığınıza pişman olmadığınız telefon nedir?

Her üç sene de yenilemeye çalıştığım iPhone modeli. Şu an iphone7 Plus 128gb var. Bir sonrakine hala karar veremedim. 7 plus iş görüyor. 11 serisi günümüz ekonomik koşullarında gereksiz pahalı geliyor. telefona vereceğime 2080 Ti alırım :p

neyse iphone güzeldir. iş görür.
 
Samsung Galaxy A6 (2018) kullanıyorum. Daha yeni çıkmıştı. Oyun performansı idare eder derecede ama akıcı bir şekilde PUBG oynatmıyor. Sadece 1 gün kala iPhone 7 Plus alıcaktım ama almaya gittiğim gün fiyatını 5.000 TL'ye çıkarmışlar. Bir kaç gün sonra A6'yı gördüm ve araştırmaya başladım. Bir kaç videoyu izlemeye başladığımda gayet güzel telefondu. Ama bundan önce bakacağım ilk şey "PUBG kaldırıyor mu?" sorusunun cevabıydı. Kasma filan yoktu. Siparişini verdim. 1 - 2 gün telefonu beklerken telefonun PUBG testini gördüm ve oyun akıcı değildi. İçime bir korku düştü. En sonunda telefon geldi açtım ve kurlumunu yaptıktan sonra PUBG'yi indirmeye başladım. Oyunu açtıktan sonra korktuğum başıma geldi. Ama normal kullanımlarda filan sıkıntı çıkarmıyor. Bazı oyunları rahatlıkla açıyor. Genel olarak memnunum şarjı taş çatlasın 1,5 - 2 gün gidiyor.
 
iPhone X
2017'den beri kullanıyorum, aldığım ilk ay FaceID - Gelen arama sorunundan(yüz geç algılanıyordu bu yüzden ekran 3-4 sn kapalı kalıyordu) başka bir problem yaşamadım. Bu problem de 2. ayında fixlendi.
 
iPhone 5S, halen kullanıyorum :)
Hafiften yavaşlamalar başladı ama rahatsız edecek derecede değil. Bu telefonun rahatlığı ve küçüklüğü çok hoşuma gidiyor. Ama video veya film izlerken bir tık kötü küçük ekran.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı