Alındı: GTX 1080 Ti sistem

Hayırlı olsun, soğutucu olarak son zamanlarda blok soğutucu seçen bi ben varım galiba. [emoji16] @The Noob Ekran kartını kaça aldınız?

Hespsiburada'dan takibe almıştım kartı. GPU piyasası ve fiyatları uçup gittiği için zor oldu bulmak. Ben 3774tl üzerinden aldım fakat bu fiyat ara sıra 4200 hatta 4500 civarına çıktığı oluyordu yani fiyatın düştüğünü görür görmez aldım hemen. Haziran başlarında bu kart 3850tl idi.

Hayırlı olsun. Umarım monitör 1080p çıkmazda gözleriniz kanamaz.

Monitöre ayırdığım bütçe kasanın içine gittiği için 1080p ile kalakaldım. Onunda Eylül-Ekim aylarında hallederim.

Bazı modellerden daha yüksek frekanslara çıkıyor ve soğutma sistemi kartı tabiri caiz ise buz gibi tutuyor. Otomatik fan kontrolünde 55-60c arasında tutuyor kendini. Ben kendi yaptığım ayarları kullanıyorum çünkü kart 50c civarına ulaşmadan zaten fanları açmıyor.

MSI GTX 1080Ti Lightning Z modelini Amazon'dan alabilirdim ancak garanti konusu sıkıntılı olduğundan Türkiye piyasasında olanlar ile sınırlı kaldım.

Hayırlı olsun güzel sistem olmuş. Yalnız resimden mi öyle görünüyor bilmiyorum ama ekran kartı biraz yamuk mu duruyor? Sokete zarar vermesin yani kontrol etmişsinizdir umarım.

Kart tam yatay duruyor. Aslında ben kartı ilk taktığımda arka kısmında hafif sarkma yapmasını bekliyordum fakat ilginç bir şekilde tam yatay duruyor.

Hayırlı olsun gerçekten güzel olmuş bu arada kasaya bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…