Alındı: GTX 1080 Ti sistem

Hayırlı olsun.

Öncelikle hayırlı olsun
Kasadan SSD ve HDD çıkartıldığında ne kadara denk geliyor fiyatı, birde oyun içerisindeki performansından memnun musunuz 144hz 1ms bir monitöre yakışır bir performansı var mı ?

Hayırlı olsun. Özellik kısmına 2x16 gb ram yazmışsınız. Fakat resimde 4 adet dual channel ram mevcut. Bunu sormak istedim.

Depolama alanları hariç 11.000TL civarı yapıyor. Monitör bütçesi kasaya gittiğinden dolayı oyun açtığımda 60FPS(vsync) açıp oynuyorum çünkü sistem sistem ultra ayarlarda ne açarsam açayım 60 FPS üstüne çıkıyor ve görüntüde yırtılma oluyor. 4K 144hz monitör fiyatları makul seviyelere düştüğünde, sistem son halini alacak tabi buda önümüzde ki aylar hatta belki 2018'de bile olabilir. Konunun başında 3D mark testinin sonucunu paylaştım. Oradan sistem performansı konusunda tahmin yürütebilirsin.

Hayırlı olsun. Özellik kısmına 2x16 gb ram yazmışsınız. Fakat resimde 4 adet dual channel ram mevcut. Bunu sormak istedim.

RAM-leri Vatan Bilgisayara gidip bizzat aldım. O anda orada mevcut olanlar ile yetindim.

Hayırlı olsun gerçekten güzel olmuş bu arada kasaya bayıldım
Kasa ile Anakart Aura sync. Müzik açınca ortalığı diskoya çeviriyor mübarek )

Hayırlı olsun, bayılıyorum şöyle MSI'sız hava sahası görünce.

Ne yalan söyleyeyim... ilk başta MSI sistem düşünmüştüm fakat kasada karar kıldıktan sonra birde Aura Sync destekli anakart şart oldu. Ekran kartında fiyat = performans konusunda zaten 1080ti aorus xtreme, MSI 1080ti gaming x'den daha üstün FPS değerlerine sahip yani marka takıntısını bir kenara koyup asıl olaya bakmak lazım diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…