Vallla eski bir bilgisayarım var. 1 gb ram ddr2 filan. Onu sökeyim öğrenirim dedim fanı filan kırıyordum az daha .Dostum şuan sende kasa varsa onu sök, hepsini dışarı çıkar tekrar tak olayın mantıgını kavradıgın anda korkacak hicbirşey yok, 2-3 kere toplarsan elin alışır diye tahmin ediyorum![]()
Bir nevi enzoru fan sökme diyebilirim biraz riski var, mandaları ok yönünde cevirip mandalı tut ve yukarı dogru çek takmak istediginde ise, oklar fana dogru bakıyor olacak, tersine cevir ucuna bak ignesi yukarda olması gerekiyor, anakart yuvalarına oturtup üstlerine bas ve tık diye ses gelecektir, sonra fan oturmuşmu oturmamışmı diye kontrol et elinle oynuyor ise çok hafif oynamayı kastetmiyorum, tekrar aynı işlemi yaparsın.Vallla eski bir bilgisayarım var. 1 gb ram ddr2 filan. Onu sökeyim öğrenirim dedim fanı filan kırıyordum az daha .Elimin ayarı pek yok cesaret edemiyorum. :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.